Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 10-es skálán hány pontot...

10-es skálán hány pontot adtok Rihannára?

2011. okt. 17. 00:59
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Bocsi a smink nélküli kép nem lett jó:

[link]

[link]

2011. okt. 17. 01:02
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Nekem Rihanna nagyon nagyon nem jön be! Nem tudom mit esznek rajta, az arca kifejezetten csúnya, a teste nem nagy szám, szerintem az itt kommentelő lányok egy jó része szebb nála, a kisugárzás meg értelmezhetetlen valakin akit csak tévéből ismerek.
2011. okt. 17. 01:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én megadnám neki a 30 pontot összességében.
2011. okt. 17. 01:58
 4/23 anonim ***** válasza:
az arca elég fura, csupa homlok... teste szép, a kisugárzást nem tudom, nem ismerem személyesen.
2011. okt. 17. 02:01
 5/23 anonim ***** válasza:

Arc 5, test 10 kisugárzás: 2

Össz.: 17

2011. okt. 17. 02:02
 6/23 anonim ***** válasza:
45%

Arc: nem szeretem a néger fejeket, se a félnégereket, vagy nem tudom milyen ez (nem rasszizmusból, szimplán nem találom vonzónak!) szóval olyan 6/10.

Smink nélkül: ijesztő...

Test: teljesen okés, 10/10

Kisugárzás: rühes r*banc, 0/10.

Összesítve:...hmmm...18/30. Az több, mint a fele :D

2011. okt. 17. 02:41
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
oké késő vanXD 16. és még az is több, mint a fele :D:D
2011. okt. 17. 02:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Az arca nagyon jól sminkelhető de szerintem borzalmas smink nélkül, nem ezek a képek alapján mondom, mert ezeken felismerhető.

Arcra sminkkel 10-es, nélküle: 2-eske

Az alakja az folyamatosan liftezik, vagy inkább dagad évek óta, a legújabb Karneválos klipjében pedig igencsak el van deformálódva.

Alak: 4-es, mert neki aztán lenne pénze személyi edzőre, szakácsra, egészségesebbnél egészségesebb kajákra...

A kisugárzása pedig évek óta ugyanolyan, sajnos ez a lány nagyon buta, és nagyon tapló, és nagyon lejön róla...

Tehát nálam 0, -a klippezés az más, azok össze vannak vágva, be vannak állítva... ott 7-8-as

És sajnos a 2 dologban amiben egy énekesnőnek jónak kellene lennie, az a hang és a mozgás, véleményem szerint ezekben igencsak hagy a kisasszony némi kívánnivalót maga után...

Szóval összesen 14

2011. okt. 17. 03:28
 9/23 anonim ***** válasza:
összességében 10 pontot adnék, azt is a testére, bár az sem tetszik, de legyen 10. kifejezetten visszataszító számomra...
2011. okt. 17. 06:47
 10/23 anonim ***** válasza:

Talán a testére adnék egy 8-ast...Egyszer ez a csaj azt mondta,hogy ő lesz az új néger Madonna o.O

Már bocsi,de az Lady Gaga,ez a nőcske meg inkább menjen autófényezőnek.Semmi különleges nincs a hangjában,piros fejjel úgy néz ki mint egy paradicsommadár.A zenéjéről inkább nem nyilatkozok,de hallottam már jobbat is.

2011. okt. 17. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!