10-es skálán mennyit adtok az alakomra és az arcomra?
Arc: [link]
Test: [link]
Külön-külön???
Nem beképzeltségből,csak kiváncsiságból tettem fel,hogy
min kéne esetleg még változtatnom???
Vagy smink tippeket,hogy mi állna jól???Esetleg fogynom kéne vagy híznom?!
Jöhetnek a kritikák ! :D:D
Az alakod nagyjából rendben van, kicsit sportolhatnál, hogy feszesedj, az arcod is helyes, engem kicsit Rebecca Blackre emlékeztetsz a második képen. A hajadon változtatnék, de egyébként szép vagy.
Arc: 10/6
Test: 10/8
Jó alakod van, 10/9 :D
A hajadba én festetnék barna melírokat, szerintem úgy jó lenne. :)
Egyébként az arcod szép. Sminknek pedig szemceruza felül-alul szerintem jól áll. És szemhéjpúdernek meg valami világos, és a szem körvonalába pedig barna, vagy rózsaszín.
Az alakod nagyon jó, én elfogadnám 10/10.
Az arcod is szép, legalábbis az első képen biztosan. A második kép viszont nem valami jó, már bocsi, de a sminked elég rossz, a szemöldököd el van szedve, és a színe se stimmel a hajadhoz. És jobban néztél ki frufru nélkül.
Nekem nagyon tetszik az arcod, és az alakod is teljesen rendben van. A hajad nekem kicsit túl szőke, szerintem egy természetesebb szín jobban állna, a testeden nem kellene változtatni semmit.
(Ami „nem tetszik”, hogy olyan „lányos” vagy. Nem egy nőt látok, hanem egy szép lányt, ezen majd az idő segít.)
Arc: 10/8
Test: 10/8
Egyébként hány éves vagy?
10/10 arc-és test is egyaránt. Mit kéne változnod?
Hát a barátnőd helyett engem kéne átölelned :-))
Na ezt csak viccnek szántam meg ne sértődj, nagy lenne a korkülönbség :-)
Egyébként tényleg helyes lány vagy, ne akarj megváltozni...
alakod tökéletes:) 10 / 10
az arcod is 10/9
viszont tényleg valami más haj/hajszín jobb lenne :) szerintem ;-)
nem értem, hogy itt miért írnak 10-eseket testre, amikor szerintem mindenki látott már ettől sportosabbat, mást nem akkor képen, de legalább ne írnátok 10-est
de nem azért mondom, tényleg egészen jópofa vagy, leszámítva a 2. képen a hajadat, egyébként a hajad az első képen jó, az arcod is szép, és az alakod is rendben van nagyon, de nem tökéletes, pedig a 10-es szám szerintem minimum tökéletest jelent
de szerintem ez a számozgatás is teljesen hülyeség
(amúgy is sokkal logikusabb lenne 5-ig számozni, de tökmindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!