10-es skálán mennyit adtok az alakomra és az arcomra?
Arc: [link]
Test: [link]
Külön-külön???
Nem beképzeltségből,csak kiváncsiságból tettem fel,hogy
min kéne esetleg még változtatnom???
Vagy smink tippeket,hogy mi állna jól???Esetleg fogynom kéne vagy híznom?!
Jöhetnek a kritikák ! :D:D
azért nem kell lepontozni mert valaki úgy gondolja, hogy tökéletes az alakja... :S
tudod ízlések és pofonok! :)
a többség így gondolta, nem kell se híznia, se fogynia! :)
kössz..
Szerintem szép arcú és szép alakú vagy.
Én 9/10est adnék mindkettőre. Az alakod picit még "fiús", de nagyon jó, hogy nincs felesleged.
A hajad színe is jó, mert stimmel a szemedhez a bőrszínedhez, meg látszik rajtad, hogy eredeti szőke vagy ne rontsd el barna színnel. Jó ez így.
Talán a szemöldököd picit fura, illetve pici sportolással még csinibb lennél.
Megkérdezhetem hány cm magas vagy és hány kiló?
Köszi
29N
OK, hogy kíváncsi vagy, de még hányszor kérdezed meg??
Nem vagy olyan nagy szám, ismerlek személyesen szóval...
Alak: közepes.
Az arcodra meg adok egy százezrest...majd átutalom a spermabankból..
alak: 7/10
arc: hát első képen olyan 7, másodikon 4
19/F
Az arcod átlagos, de a hajaddal sürgősen kezdj valamit, mert nagyon rossz. Szerintem túl sokat vasalod. Hagyd természetesen. AZ is szép, nem muszáj sík egyenesnek lennie.
Arc: 10/4 (hajad miatt is)
A tested szép, esetleg egy kicsit még combokra és vádlira kellene edzeni, és akkor mondhatom, hogy tökéletes. EGyébként Te tetted ki azt a kérdést is, hogy milyen a bőrszíned. Nem-e túl fehér. Ha ennyire fel akarsz vágni, egyszer tedd csak fel magad.
Test: 10/9
Arc: amikor az első képet megláttam, ó mondom egy nyolcas.
A második viszont kb egy 5-ös, szóval egyezzünk meg egy 6/10-ben.
Alak: Szintén. Az első képen én egy nyolcas-kilences alakot látok, szép nagy cicikkel. Ehhez képest én nem tudom értelmezni a 2. képet. Ott hogy is mondjam...valahogy sokkal kisebbnek tűnnek a melleid. Nekem egyébként nem esetem alakod. Cici-csípő-popsi lehetne nagyobb. Viszont pozitívum, hogy szép lapos a hasad, feszes a karod. Az alsód viszont előnytelen. Testre én megajánlok mondjuk egy 7-et.
Aztán így összességében ha testközpontú lennék, egy 7-est adnék neked, ha viszont az arcot helyezném előtérbe, akkor egy 6-ost. De igazából nekem az összhatás számít, szóval döntse el ki-ki maga. :)
19F
arc 10/7 test 10/8
az arcodról a második kép nem olyan előnyös, de összességében szerintem átlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!