Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13-14 éves fiúk, , lányok MI...

13-14 éves fiúk, , lányok MI AZ IDEÁLOTOK?

Figyelt kérdés
bármelyik nemből bárki írhat választ csak 13-14 ÉVES legyen
2012. jan. 2. 12:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
..fiú..
2012. jan. 3. 20:27
 12/17 zoli xD válasza:
Kb165 cm magas, szőke, vékony telt idomokkal, legyen kedves, aranyos, romantikus stb :)
2012. febr. 18. 01:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

13L vagyok, és nem nagyon van ideálom...sztárok közül legjobban Johnny Depp jön be (pedig ő az apám lehetne (: ), Tom Felton (kb az ellenkezője:D), de még jópár van...tehát külsőre nincsenek kikötéseim, valahogy kisugárzástól függ. :) Belsőre fontos, hogy legyen egyedi, ne legyen primitív, legyen intelligens, és lehessen vele beszélgetni, meg legyen kedves...

Na, ez szép és jó, de pont egy elég 'tucat' fiúba estem bele, amit nem tudom, hogy csináltam :DD

2012. márc. 21. 00:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Külsöleg: Legyen alacsony 150-160 cm között, de nálam (164cm, ne legyen magasabb semmiképp)

Legyen arányos testalkata (Tehát ha húsosabb, akkor az a mellén látszodjon, ha karcsú, akkor viszont nem várok el nagy melleket.

A haja legyen szőke/barna(esetleg fekete) hullámos, ne teljesen egyenes, vagy ha egyenes akkor legyen dús, kicsit "emo" haja, az megfog :)

A szeme legyen szép

A tekintete kedves legyen (vannak a "páwa" lányok, akiknek az arcáról már egy rossz szó után is leolvasható a gyülölet...)

Az öltözködése ne legyen túl kirívó, látszodjon az alakja, de nem kell kipakolni..Az 1 éjszakára elég ;)

Legyen szép mosolya :)

Belsőre: Szeressen beszélgetni, (nekem ez azért is fontos, mert mint látod, elég sokat írok, meg beszélek :D)

Legyen kedves

Legyen szép a hangja

Kulturált legyen (vannak csajok akik azt hiszik, hogy azért mert káromkodnak, kihívásnak számítanak, de sztem pont nem...)

Hmm...legyen nőies :)

Ne legyen gyökér..(bocsánat a kifejezésért, de sajna ilyet is ismerek)

Ne legyen p*csa, aki a disney chanelen, a tv-n, a fészbukon, meg justin bibörön nött.

Ne partyzzgasson, nem szeretem ha egy csaj leissza magát..

NE CIGIZZEN, (drogot már meg se említem)

Nekem most egy olyan lány tetszik, akire nagyon sok tulajdonság illik ezek közül, nem véletlenül :)

Ő csendes fajta, de nagyon kedves, stb...

Csak sajna úgyérzem, túl jót néztem ki magamnak, és nemhiszem, hogy ha lépek is felé, bérmit elérek ://

14/f

2012. jún. 27. 00:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztárok közül Douglas Booth aki nagyon szimpi.:) Egyébként meg legyen magas, ne legyen vékony nagyon, inkább egy picit izmos. Legyen önbizalma, és mindenképp tisztelje a lányokat, legyen kedves és ha szép kék a szeme az mindenképp jó pont.:) 13/L
2012. okt. 22. 17:00
 16/17 anonim válasza:

nagyon utálom a fiúkat, akikért a lányok nyávognak, ugye az izmos, zselés, szőke hajúkról beszélek..... Nekem az idősebb hapik jönnek be, és a lényeg, h "kócosak, férfiasak" legyen :)) pl. őők: [link]

[link]

[link]

2013. febr. 10. 18:36
 17/17 anonim válasza:
Az ideálom?:) Legyen magas, (olyan 180-190 centi körüli, mert én eleve 175 centi vagyok) kicsit egoista, szemszín az mindegy, előny ha szőke vagy világos szőke, legyen picit kigyúrva, de ne az az izomagy legyen, meg legyen az a "nem könnyen megközelíthető, de igazából aranyszívű" típus.:) Meg szeresse az animéket meg a moziba járást.:) 13/L
2013. jún. 12. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!