13-14 éves fiúk, , lányok MI AZ IDEÁLOTOK?
13L vagyok, és nem nagyon van ideálom...sztárok közül legjobban Johnny Depp jön be (pedig ő az apám lehetne (: ), Tom Felton (kb az ellenkezője:D), de még jópár van...tehát külsőre nincsenek kikötéseim, valahogy kisugárzástól függ. :) Belsőre fontos, hogy legyen egyedi, ne legyen primitív, legyen intelligens, és lehessen vele beszélgetni, meg legyen kedves...
Na, ez szép és jó, de pont egy elég 'tucat' fiúba estem bele, amit nem tudom, hogy csináltam :DD
Külsöleg: Legyen alacsony 150-160 cm között, de nálam (164cm, ne legyen magasabb semmiképp)
Legyen arányos testalkata (Tehát ha húsosabb, akkor az a mellén látszodjon, ha karcsú, akkor viszont nem várok el nagy melleket.
A haja legyen szőke/barna(esetleg fekete) hullámos, ne teljesen egyenes, vagy ha egyenes akkor legyen dús, kicsit "emo" haja, az megfog :)
A szeme legyen szép
A tekintete kedves legyen (vannak a "páwa" lányok, akiknek az arcáról már egy rossz szó után is leolvasható a gyülölet...)
Az öltözködése ne legyen túl kirívó, látszodjon az alakja, de nem kell kipakolni..Az 1 éjszakára elég ;)
Legyen szép mosolya :)
Belsőre: Szeressen beszélgetni, (nekem ez azért is fontos, mert mint látod, elég sokat írok, meg beszélek :D)
Legyen kedves
Legyen szép a hangja
Kulturált legyen (vannak csajok akik azt hiszik, hogy azért mert káromkodnak, kihívásnak számítanak, de sztem pont nem...)
Hmm...legyen nőies :)
Ne legyen gyökér..(bocsánat a kifejezésért, de sajna ilyet is ismerek)
Ne legyen p*csa, aki a disney chanelen, a tv-n, a fészbukon, meg justin bibörön nött.
Ne partyzzgasson, nem szeretem ha egy csaj leissza magát..
NE CIGIZZEN, (drogot már meg se említem)
Nekem most egy olyan lány tetszik, akire nagyon sok tulajdonság illik ezek közül, nem véletlenül :)
Ő csendes fajta, de nagyon kedves, stb...
Csak sajna úgyérzem, túl jót néztem ki magamnak, és nemhiszem, hogy ha lépek is felé, bérmit elérek ://
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!