13-14 éves fiúk, , lányok MI AZ IDEÁLOTOK?
nekem zselézett hajú borostás vagy szakállas fiúk
AMÚGY 13 éves LÁNY vagyyok
Nekem a magas fiúk jönnek be, legyen kedves, humoros!
13/L
Csúnya dolog, de nekem az öltözködés igen fontos. Mármint nem páwa stílusban, meg ne is beszéljen róla túl sokat, hanem legyen valami eredeti, kicsit extrém stílusa. Max 25mm-s fültágítót is imádom:) Nem kell kigyúrtnak lennie, de ne is legyen dagi. Áradjon belőle egy amolyan rocksztár feeling:D Belsőleg HUMORA legyen, aranyos ötletei legyenek randizás terén, művészkedjen lehetőleg, ne legyen túl gazdag, legyen ápolt és persze "köcsöghaj" meg kristályfülbevaló semmiképp.
Röviden ennyi:D
14L
ööö nekem legyen a fiú:
belsőleg:
- jó legyen a humorérzéke, bár én mindenen tudok röhögni (persze vannak olyan dolgok amin nem vagyok képes.. pl egyik fiúval beszélgetek és arról kezd el mesélni hogy táborban a másik fiú aki a szobájában volt milyen gusztustalan volt mert hogy mindig a szoba közepén... eresztette ki bélgázait... ő fetrengve röhögött miközben mondta én meg néztem rá hogy most éppen röhögnöm kéne? szóval viszont egy másik fiú csinált olyat hogy viccből csináltunk ilyen főzőskézős műsort, felvettük kamerára és ő "főzött" és akkor kérdeztem, hogy mik a hozzávalók, felsorol egy párat olyan kommentekkel, hogy: Ez egy tyúktojásnak néz ki neked??? Mert igazából ez egy sastojás... olyan sasé ami már kihalt... meg olyat hogy ez a víz sem mindennapi... tudod, ezt a Antarktisz jegéből olvasztották.. egy közeli barátom adta nekem és csak 1 üvegem van ebből, de a leveshez máris felhasználtam a felét... áh... pedig előzőleg instant levesre akartam használni... mindent ilyennagyon komoly arccal... :D
- legyen azért okos is
- kedves
- a lányokkal udvarias...
külső:
- legyen izmos, de nem ilyen túlzottan
- ilyen nemtom milyen formájú, de nem kerek arca legyen
- kb 175-180 cm-ig (160cm vagyok, de mindig legalább 5cm-es magassarkúban vagyok)
itt van pár kép hogy külsőleg mi az ideálom:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!