Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, Nektek mi a férfi ideálotok?
Külsőleg: sötét (hosszú haj előny)haj, sötét szem, 175-180 cm magas, piercing, tetoválás lehet.
Belsőleg: jó humorú, kedves, őszinte, megbízható
Aki magára ismert, jelentkezzen! xD :D
Persze nem muszáj, hogy pont így nézzen ki, ez csak egy ideál, a lényeg, hogy legyen valami, ami megfog benne.
17/L
Peter Murphy 20-30 éve...(kinézetre:D)
Viccet félretéve. Legyen magas (ez nem ideál kérdése, 176 cm vagyok+ néha jön a 10 centis magassarkú. Szóval a 185 a minimum), átlagos testalkatú vagy kicsit izmos, számomra jóképű (a barna szemért nem vagyok annyira oda, de semmi sem kizáró ok, a jóképűség meg szubjektív...), ápolt, öltözködjön stílusosan (ne divatosan, stílusosan!: passzoljon hozzá, amit visel)
Belsőre legyen őrültebb, intelligens, kritikus, extrém, cinikus, ironikus, humoros, erős jellemű, határozott, érdeklődő, értelmes. Előny, ha szereti az állatokat, ha vega az meg álomszerű. Vallásosság kizáró ok. Ha hasonló zenét szeret, az is remek, de nem szempont amúgy, ha nem...de azért ne diszkós legyen. 22/L
legyen kisugárzása, legyen magabiztos, legyen elérhetetlen egy ideig, vagy közben, utána már hagyja magát, legyen annyi pénze, hogy el tudjon hívni néhanapján randira, legyen kocsija, legyen jó az ágyban, legyen kedves őszinte udvarias ápolt... stb
Nincs konkrét ideála egy nőnek sem. Igen, van egy bizonyos kinézet, akikre jobban felfigyelünk mert pl kék szeme van meg szőke haja, de csak azért nem leszünk együtt senkivel sem.
Az a pasi aki mostanaban bejon nekem. Hosszu szoke haja van, kek szeme. szereti a rockzenet, vegetarianus es kornyezetvedo, muveszlelek. Nem iszik alkoholt, de szeret bulizni.
Eppen olyan furcsa, mint en. Es gyonyoruen tud ram nezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!