Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, Nektek mi a férfi ideálotok?
Én vagyok az 5. :)
Tényleg ez az igazság... most itt sok nő megjátssza az agyát, hogy nem fontos a pénz, de legbelül ők is erre vágynak. Ki akarna gyereket szülni egy olyannak, akinek egy petákja sincs??? Mert én biztosan nem. Felesleges az álszenteskedés...
Nincs konkrét ideál, de a zenészeknek nagy eséllyel indulnak.
18L
Azért, mert én is vega vagyok, és kevés vega férfit ismerek (azért van pár). Márpedig az ilyesmi mindennapi konfliktusforrás lehet, pl. ha az ember nem akar húsos ételeket készíteni, a másik tukmálja a húsevést direkt stb. Ebből elegem volt a párkapcsolatokban, úgyhogy egy ideje már csak célzottan vegetáriánus férfiak társaságát keresem.
És nem azért, mert bunkók lettek volna az eddigiek, de nekem nem hiányzik az ebéd mellé a megjegyzés, hogy pedig a jó kis pörkölt meg a disznóvér vagy fene tudja mi mennyivel f*szább. Nem akarok arra hagyatkozni egész életemben, hogy a másik majd megszokja és tekintettel lesz rám.
Ilyen! Ha valaki netán hasonlóságot vélne felfedezni maga és e között a férfi között,írjon üzenetet! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!