Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK, Nektek mi a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK, Nektek mi a férfi ideálotok?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjátok le azt is milyen idősek vagytok c:
2011. nov. 20. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 5. :)

Tényleg ez az igazság... most itt sok nő megjátssza az agyát, hogy nem fontos a pénz, de legbelül ők is erre vágynak. Ki akarna gyereket szülni egy olyannak, akinek egy petákja sincs??? Mert én biztosan nem. Felesleges az álszenteskedés...

2011. nov. 20. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:
23:31 vagy mennyi: nincs szintén vega és rockzenekedvelő ikertesója? :D
2011. nov. 20. 23:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Nincs konkrét ideál, de a zenészeknek nagy eséllyel indulnak.

18L

2011. nov. 20. 23:59
 14/19 anonim válasza:
Zenész és/vagy grafittis és/vagy bármilyen művész és/vagy parkouros :))) Jó humor,megbízható,érzékeny,segítőkész,kedves :))
2011. nov. 21. 00:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért jó, ha vega? Állatvédők túlnyomó többségében nők. :)
2011. nov. 21. 02:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert én is vega vagyok, és kevés vega férfit ismerek (azért van pár). Márpedig az ilyesmi mindennapi konfliktusforrás lehet, pl. ha az ember nem akar húsos ételeket készíteni, a másik tukmálja a húsevést direkt stb. Ebből elegem volt a párkapcsolatokban, úgyhogy egy ideje már csak célzottan vegetáriánus férfiak társaságát keresem.

És nem azért, mert bunkók lettek volna az eddigiek, de nekem nem hiányzik az ebéd mellé a megjegyzés, hogy pedig a jó kis pörkölt meg a disznóvér vagy fene tudja mi mennyivel f*szább. Nem akarok arra hagyatkozni egész életemben, hogy a másik majd megszokja és tekintettel lesz rám.

2011. nov. 21. 09:49
 17/19 anonim ***** válasza:

CSUBAKKA

xoxoxoxoxoxo

2011. nov. 21. 16:13
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen! Ha valaki netán hasonlóságot vélne felfedezni maga és e között a férfi között,írjon üzenetet! 17/L

2011. nov. 21. 19:31
 19/19 anonim válasza:

[link]

legszebb. nincs kétség :) 13

2013. máj. 4. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!