Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretik a fiúk az ilyen...

Szeretik a fiúk az ilyen lányokat, mint én?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy cicababa, nem fényképezgetem magam a tükörbe a telefonnal, nem járok diszkóba. utálom a parti zenéket az sp-t meg dzsásztin bíbört. Nem pózolok bugyiba, és nem teszem ki a mellem se. Nincs nincs magassarkúm, se miniszoknyám, és gyűlölöm azokat, akik minél "hülyébb" pofavágásokat csinálnak, ha fényképezik. Nem veszítem el a szüzességemet már 14 éves koromban. Osztálytársaim háromnegyede ilyen, és nekik udvarolnak a fiúk, nekik vannak pasijuk. Nekem egy pasi sem udvarol, én nem tetszek senkinek. Annyira utálom a szánalmas hülye pi.csákat, hogy elkezdtem fiúkkal lógni. Minden jóban benne vagyok, tudok velük hülyéskedni. Egy fiúnak bejön ez, vagy csak a divatpi.csákat kedvelik? Nincs semmi önbizalmam, pedig szerintem nem vagyok valami csúnya se, de mégsem tetszek magamnak igazán. 14/L
2012. jan. 2. 00:04
1 2
 11/15 anonim válasza:
előző vagyok kifelejtettem hogy 16/L :D
2012. jan. 2. 14:13
 12/15 A kérdező kommentje:
hehehehhehe :D :D Igazából csinos, meg elegáns dolgokat én sem hordok, inkább deszkás cipő, meg laza pólók, pulcsik. :) Na meg a bakancs *____*
2012. jan. 2. 19:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Kivel szoktál verekedni? xDxD
2012. jan. 2. 19:11
 14/15 anonim válasza:
Az én barátnőm is pont ilyen volt :) Ő sem kellett senkinek, több okból is, de jobbára a fiúk voltak félénkek és nem mertek közeledni felé, aztán ő sem az a kirívó egyéniség, de ez nem is baj, türelmesen várt, 18 éves volt amikor egymásba szerettünk, nekem pont ez a csendes vissza húzódó anti-hülyepitsás viselkedés tetszett meg benne, az, hogy ő nem ment a tömeggyártott értéktelen selejtekkel. Azóta már eltelt pár év és mára a menyasszonyom :) Szóval maradj meg ilyennek, és meglátod találsz majd egy olyan fiút akinek te leszel a mindene. :)
2012. jan. 12. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:
14 évesen csak a "raj" csávók csajoznak, azoknak pedig mindig az olyan lányok tetszenek akik kiteszik mindenüket. A normálisabb fiúk túl félénkek, hogy nyitni tudjanak egy lány felé. De majd az is kialakul, és akkor előbb fognak neked udvarolni mint a kis pláza pics...nak, mert neked van egyéniséged és nem vagy tucatlány. Tehát maradj ilyen, és legyen önbizalmad mert értékesebb vagy az ilyen lányoknál .;)
2012. máj. 10. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!