Szeretik a fiúk az ilyen lányokat, mint én?
"Áradozhatnék rólad, de nem könnyítem meg a dolgodat...Tudod a választ.!"
Azért tettem fel a kérdést, mert nem, nem tudom'
Vannak olyan fiúk, akiknek tetszel. Nem mindenki szereti a tucat...kat.
Ahogy mondták, ne állj be te is a sorba. Légy önmagad és ne légy te is ,,birka".
Igen bejön nekünk. Majd meglátod, hogyha megörzöd magad ilyen állapotban, akkor lesz aki értékelni fog. Legalábbis nekem bejönnél így a leírás alapján.
Csak tudod, azok a srácok, akik udvarolnak 14 évesen, azok az agyatlan önbizalommal teli nagymenők és csak a cicababákra buknak. A többi, aki most még neked félénk kis kockának meg strébernek tűnik, ők nem mernek kezdeményezni. Idő kell, amíg kinyílik a csipájuk és odamernek menni valakihez.
Ha meg fiú barátaid is vannak, akkor lehet hogy egy idő után egyre szimpatikusabb leszel nekik. Csak ez a dolog valahogy lassan alakul még ki ilyenkor. Legalábbis nekem így volt. Én állatira féltem a lányoktól. Pedig nekem se a műlibák tetszettek és ribancnak gondoltam a miniszoknyás magamutogatós lányokat. Volt aki tetszett és nagyon jófej meg rendes lánynak gondoltam, de nála nem mertem kezdeményezni. És sokan voltunk sztem még így 14 évesen. Persze az alfahímeket nagyon szerették a lányok meg a nyakukban lógtak. Aztán érettségi után szép lassan eltűntek és már nem is annyira nagymenők. A lányok meg elqrvultak, agyatlanok lettek. Egyik terhes is lett és már van babája :D
Sztem ne qrvulj el, mert tökéletes vagy így. Csak tudom, hogy nem kapsz elég pozitív visszajelzést és ez nagyon rossz. És ha te is úgy viselkednél ahogy a többi ribanc, akkor téged is úgy fogadnának. Csak akkor már sztem nem lennék önmagad.
Nekem mostanság már kifejezetten előny, hogyha egy lányt nem miniben vagy tűsarkúban látok és normálisan fel van öltözve. Kb 2 hónapja megismertem egy ilyen lányt és állati hamar belebolondultam. De úgy tűnik nem lesz semmi, próbáltam közeledni felé és nem kellettem neki.
Tény, hogy nem leszel a rivaldafényben, de legalább értékes maradsz és nem azért fognak szeretni, mert egy darab húst látnak benned, hanem mert önmagadtól vagy szép és a személyiséged is megnyerő. Már aki észrevesz egyáltalán. Aki meg nem vesz észre azután nem érdemes bánkódnod.
De ez csak az én véleményem.
A fiúk az olyanokat szeretik, aki ismerik a -ban, -ben és a -ba,-be toldalékoko közti különbséget.
AMúgy meg rossz helyen mozogsz, a kérdésedre meg te is tudod a választ.
Nem értem. Azért van az oldal, hogy kérdezzünk. Kérdeztem. Azért, mert nem tudom a választ. Mit nem értesz?
Minden ilyen műlibának van pasija, udvarolnak nekik, 200 like-olják a képüket facebookon, és egy csomó fiú is odaírja , hogy 'jajdeszépvagy:oo<3' stb... Osztálytársam(még anno barátnők voltunk -.-) egy csomóan járni akartak vele, és mindenkinek tetszett. Nekem is tetszett néhány fiú, és én egyiknek sem kellettem. Ezért kérdezem. Nem szeretik a fiúk az ilyen "normális" lányokat? Pedig még azt sem lehet mondani, hogy nem vagyok jó fej, mivel van egy barátom (nem pasi, hanem fiú barát :) ). Nem azt mondom, hogy nekem kell a pasi akivel összebújhatok, meg smárolhatok. Csak jól esne ha valakinek tetszenék, vagy éppen udvarolna nekem valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!