Hogy nézek ki szerintetek? (képek)
Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi hogy mi a véleményetek rólam? jöhet negatív kritika is :) 1-10-ig pontozzatok légyszi. És szerintetek kb hány éves lehetek?
smink nélküli kép :
2011. dec. 27. 20:55
21/27 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon szep vagy,adhatnal nekem is az onbizalmadbol..:)
22/27 anonim válasza:
Ennyire exhibicionista hogy lehet valaki?
23/27 anonim válasza:
sminkben 10/9
smink nélkül 10/6
24/27 anonim válasza:
Az én véleményem szerint gyönyörű szép lány vagy, a Smink nélküli nálam mindent vitt, pedig volt egy-két kép, amin annyira nem tetszettél, de szerintem nagyon szép vagy!
pontozás:
10/9.5(ha lehet ilyet, ha nem akkor): 10/9
korodra pedig elég nehéz konkrétumot adni, mivel valahol fiatalabbnak nézel ki, valahol idősebbnek szóval olyan:
14-17 lehetsz.
25/27 anonim válasza:
a smink nélküli képeid nagyon bejönnek(talán mert a természetesség híve vagyok :) ) olyan 16 körül lehetsz
majd elárulod a korodat(akár priviben, ha itt nem akarod)
26/27 anonim válasza:
Nagyon szép vagy! 9/10, de csak azért nem 10/10, mert azt sosem adok senkinek :D Azt külön megjegyezném, hogy marha jó az alakod! :) Olyan 15-16-17 lehetsz egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!