Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki szerintetek?...

Hogy nézek ki szerintetek? (képek)

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi hogy mi a véleményetek rólam? jöhet negatív kritika is :) 1-10-ig pontozzatok légyszi. És szerintetek kb hány éves lehetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

smink nélküli kép :

[link]

2011. dec. 27. 20:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
mit gondolsz magadról? szerinted hogy nézel ki?
2011. dec. 27. 21:19
 12/27 A kérdező kommentje:

21:19

hát szerintem nem vagyok se szép, se csúnya. Olyan nagyon átlagnak érzem magam. :D

2011. dec. 27. 21:22
 13/27 anonim ***** válasza:
74%

Hát lehet,h tényleg így gondolod,de a képeid alapján nem ezt a következtetést vontam le.Mert szerintem az tesz fel magáról ilyen képeket, aki igen is legalább jól érzi magát a bőrében, és normális kereten belül,nem egóból,csak egészségez önbizalomból szépnek tartja magát(minimum)...azt akarom mondani,h a képeiden semmiképp nem egy olyan lány "pózol" aki nem szereti a látványt ha tükörbe néz.

Tetszik a stílusod,a képeid is többnyire jók csak néhányuk nekem kicsit pózolos,persze egy pár ilyen kép is belefér mindenkinek.Szóval szép vagy 10/10

2011. dec. 27. 21:29
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Néhány képen egészen szép vagy 10/9

de van olyan is ahol a 7-est se súrolod,ezek az agyonretusált képek szerintem nagyon gázak,de am te tudod

Egyébként én is átlagosnak mondanálak :)

2011. dec. 27. 22:16
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nagyon is szép vagy, jó, nyilván nem vagy tökéletes, de ki az? Egyáltalán nem gondollak beképzeltnek a képeid alapján, csak van egészséges önbizalmad, az meg kell.. :) 17 évesnek tűnsz, szerintem olyan 170 cm és 60 kg lehetsz, de ezt csak magamhoz viszonyítva mondom.:) 10/8 pont, de szerintem pár év múlva 10/9.5 lesz! Légyszi mondd meg, hogy jól tippeltem-e!:D

17/L

2011. dec. 27. 22:18
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
megkérdezhetem,h ki pontozott le?:D
2011. dec. 27. 22:18
 17/27 anonim ***** válasza:
73%

Sminkben? Szép vagy. Smink nélkül? Átlag. :) És csak az rak fel magáról képet, főleg olyanokat, amin pózol, aki tudja, hogy jól néz ki, de növelni szeretné az egóját. ;)

Tessék, lehet lepontozni!

2011. dec. 27. 23:59
 18/27 anonim válasza:
27%

Szerintem te nagyon szép vagy, gyönyörű leszel később. van stílusod, aranyos a nézésed, szép az arcod, jó az alakod, gyönyörűek a szemeid. 10/10

Bár én néznék így ki :'D

2011. dec. 28. 01:43
 19/27 anonim ***** válasza:
Tényleg olyan, mintha pár kép nem is rólad készült volna. Örülök, hogy feltetted a smink nélkülit, nekem az a leghitelesebb. A többi valahogy "nem őszinte", és szerintem ezért is vagy más minden képen. A 6. tehát a kedvenc, azon nem vagy se szép, se csúnya, de legalább te vagy.
2011. dec. 28. 09:15
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
szóvalmár azért is pontlevonás jár ha megkérdezem,h ki pontoz le?!xD
2011. dec. 28. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!