Hogy nézek ki szerintetek? (képek)
arra lennék kíváncsi hogy mi a véleményetek rólam? jöhet negatív kritika is :) 1-10-ig pontozzatok légyszi. És szerintetek kb hány éves lehetek?
smink nélküli kép :
21:19
hát szerintem nem vagyok se szép, se csúnya. Olyan nagyon átlagnak érzem magam. :D
Hát lehet,h tényleg így gondolod,de a képeid alapján nem ezt a következtetést vontam le.Mert szerintem az tesz fel magáról ilyen képeket, aki igen is legalább jól érzi magát a bőrében, és normális kereten belül,nem egóból,csak egészségez önbizalomból szépnek tartja magát(minimum)...azt akarom mondani,h a képeiden semmiképp nem egy olyan lány "pózol" aki nem szereti a látványt ha tükörbe néz.
Tetszik a stílusod,a képeid is többnyire jók csak néhányuk nekem kicsit pózolos,persze egy pár ilyen kép is belefér mindenkinek.Szóval szép vagy 10/10
Néhány képen egészen szép vagy 10/9
de van olyan is ahol a 7-est se súrolod,ezek az agyonretusált képek szerintem nagyon gázak,de am te tudod
Egyébként én is átlagosnak mondanálak :)
Szerintem nagyon is szép vagy, jó, nyilván nem vagy tökéletes, de ki az? Egyáltalán nem gondollak beképzeltnek a képeid alapján, csak van egészséges önbizalmad, az meg kell.. :) 17 évesnek tűnsz, szerintem olyan 170 cm és 60 kg lehetsz, de ezt csak magamhoz viszonyítva mondom.:) 10/8 pont, de szerintem pár év múlva 10/9.5 lesz! Légyszi mondd meg, hogy jól tippeltem-e!:D
17/L
Sminkben? Szép vagy. Smink nélkül? Átlag. :) És csak az rak fel magáról képet, főleg olyanokat, amin pózol, aki tudja, hogy jól néz ki, de növelni szeretné az egóját. ;)
Tessék, lehet lepontozni!
Szerintem te nagyon szép vagy, gyönyörű leszel később. van stílusod, aranyos a nézésed, szép az arcod, jó az alakod, gyönyörűek a szemeid. 10/10
Bár én néznék így ki :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!