Már ne is haragudj, de szánalmas télen rövidnadrágba fotózkodni, ZSÍRFEJ. Tessék, ezt akartad hallani. :)
2011. dec. 26. 21:05
13/21 anonim válasza:
hogy kapná' tüdőgyulladást. gyökér.
2011. dec. 26. 21:17
14/21 anonim válasza:
Teljesen ilyen alakom van,csak a lábaim izmosabbak...Én szeretem az alakomat,a tiéd is teljesen rendben van,de ezt biztosan te is jól tudod.
2011. dec. 26. 23:27
15/21 anonim válasza:
Ne itt akarjatok egót növelni... Nekem alig van önbizalmam, de még én sem rakodom fel ide magam, elég, ha azoktól hallom, hogy szép vagyok, akik fontosak nekem. :)
Annyira nem bírom, hogy a sok liba, mint te felrakja ide képeit, miközben a vak is látja, hogy csontsovány vagy és "jhajj jó az alakom?" "olyan kövérnek érzem magam tényleg az vagyok?" HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!
Amúgy meg... aki azt hiszi, hogy rossz az alakja nem vesz fel p*csanadrágot, pláne nem TÉLEN!
2011. dec. 27. 00:07
16/21 anonim válasza:
Komolyan, hogy lehetsz ennyire szánalmas? Idejösz sajnáltatni magad, hogy te mennyire nem vagy elégedett önmagaddal... de azért azt hozzáteszed: amugy karcsúbb a derekam. Ennyire akarod ez EGÓDAT növelni? Elég beképzelt p*csa lehetsz... Ráadásul ilyen öltözékben kint ilyen időben? Idióta k*rva...
2011. dec. 27. 08:23
17/21 anonim válasza:
Nem tudom, melyik a szánalmasabb... az, hogy télen rövidnadrágban, pólóban, agyonszerkesztett képen pózolsz, vagy az, hogy ezt a nagyon jó alakodat lehúzod... vagy csak ego-növelés?
2011. dec. 27. 09:41
18/21 anonim válasza:
NYAFFFFFFF
2011. dec. 27. 10:16
19/21 anonim válasza:
Kemény volt a bimbi mi?
2011. dec. 27. 10:40
20/21 anonim válasza:
igen, elég rossz alakod van
igen, nagyon rosszul a rövidnadrág
semmi esetre se vegyél fel szoknyát, vagy neadjisten minit, mert kilóg a hájad, és az undorító
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!