31/44 anonim válasza:
Mert azt hiszik, hogy fiatal fiu vagy. Nem baj, jol fog jonni ez az orok ifjusag 20 ev mulva.
32/44 anonim válasza:
Tul jo fiu kinezeted van, ami nem jon be, eloszor inkabb az izgalmat keressuk. Tenyleg csinalj valamit a hajaddal es a szemoldokoddel. A hajad legyen mereszebb. Es fogadd el magad, mert nem vagy csunya, ha megtanulod szeretni onmagad, akkor lesz kisugarzasod amitol tapadnak majd rad a csajok. Es a tarskeresos fenykepeidet ne a monitor elott csinald :)
33/44 anonim válasza:
Aha, aztan mikor tul izgalmas a srac, tul meno es pawa haju, akkor itt sirtok, mit csinaljak jelszo alatt.
34/44 anonim válasza:
Igen, sajnos igy van.. Igy vagyunk beprogramozva :D
De itt az elso benyomas a lenyeg, hogy nem szabad kockafejnek tunni. Nem is kell gorenynek, de monitor nelkul es kicsit tobb odafigyelessel rengeteg lany almai pasija lehet. Mert ha nagyon kicsit valtoztat a kulsejen akkor tobb lany erdeklodk utana, es akkor mar megakarjak ismerni a belso tulajdonsagait is. Ne mondja senki, hogy nem igy mukodik, mindenki tudja, hogy igy van, csak mindenki alszenteskedik, hogy dehogy is, a belso a lenyeg. De amit eloszor meglatunk az mindig a kulso.
35/44 anonim válasza:
30 éves vagy?
Ha azt mondod 18, elhittem volna
36/44 anonim válasza:
Szerintem látszik rajta, hogy már elmúlt 25.
37/44 anonim válasza:
Szerintem csúnya vagy, már bocsi.
De tényleg olyan fejed van mint egy egész nap gép előtt punnyadó embernek.
38/44 anonim válasza:
Szerintem menj kozmetikushoz,csinálj valamit a hajaddal és lehet hogy még megmentheted magad..mást nem tudok..
40/44 anonim válasza:
nagyon nem vagy az esetem....szerintem egy szoli sokat dobna rajtad, mert nagyon sápadt a bőröd. és egy fazonigazítás sem ártana....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!