11/44 anonim válasza:
Szerintem sem vagy csunya, de sokkal jobban neznel ki, ha a hajadat kicsit maskepp hordanad. Nagyon tetszik a hajadon, hogy ilyen szep dus, de nem all jol. Kicsit noveszd meg hosszabbra es borzold ossze vagy zselezd fel :) Es a szemoldokeid kozott van 1-2 kosza szorszal, azokat szedd ki szemoldokcsipesszel. Ne halgass a kontaklencsesre, jol all a szemuveg :)
12/44 anonim válasza:
igy fél háromkor,részegen bejönnek a programozók
13/44 anonim válasza:
Szerintem Clark Kent "Superman"-es.
14/44 anonim válasza:
Nyugi, nem vagy egy Alain Delon, de beleférsz a nagy magyar átlagba. Túlságosan jófiú, kocka külsőd van, nem vagy divatos, de ezen lehetne segíteni...
15/44 anonim válasza:
Nem lennék Natasha Campush, mert elrabolnál...
17/44 anonim válasza:
Kajak nekem is superman ugrott be.
Amúgy ahogy írtál, kis szemöldök ritkítás, kicsit divatosabb haj, esetleg szemüvegben valami divatosabb cucc is tud dobni, csúnya nem vagy.
18/44 anonim válasza:
"Divatosabba"? Marmint bohozza akarjatok tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!