Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha bármit megtudnátok magatoko...

Ha bármit megtudnátok magatokon változtatni, akkor miket változtatnátok meg magatokon?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

23:38 nekem akkora szemeim vannak :))

én csak a bőrömet változtatnám meg, hogy ne legyen pattanásos. minden álmom a tökéletes bőr. :/

ezen kívül minden mással úgy-ahogy meg vagyok elégedve, de ha mindenbe bele akarnák kötni, akkor:

derékig érő dús,hullámos sötétbarna hajat akarok

és úgy 5 kilót fogyni. de ezért teszek is :)

2011. dec. 26. 00:34
 12/16 anonim ***** válasza:
tokeletes bor,magasabb 10 cmel,pisze orr es gyonyoru fenekig ero sotetbarna hosszu haj:) de jo lenne..
2011. dec. 26. 09:26
 13/16 anonim ***** válasza:

-Alacsonyabb 5-8 centivel

-Orromat

-Szám picit szélesebb lenne

-Kék szem

-Lapos has (!!!!!!)

-A fejem nem szélesedne a homlokomnál

2011. dec. 27. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:
a bőrömet simává varázsolnám és a fenekemből egy kis zsírt töltenék a melleimbe:P és alacsonyabb szeretnék lenni pár cm-vel
2012. febr. 21. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Lapos hasat és vékony combokat szeretnék, tisztább arcbőrt, a göndör hajam maradhat, csak ne legyen száraz és lehetne hosszabb is. Én azt hiszem csak ennyin változtatnék jelenleg.

16/L

2012. márc. 16. 07:35
 16/16 anonim ***** válasza:

-hajat növesztenék

-fogynék

-egy kicsit teltebb ajkakat varázsolnék magamnak

és 10 centivel magasabb lennék.

2012. márc. 16. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!