Miért nem jó senkinek semmi a külsőben?
Azért, mert nem tudjátok elfogadni magatokat olyannak, amilyenek vagytok. Túl nagy hangsúly van manapság a külsőségeken, kevesebb a belső értékeken, az egyéniségen. Pedig ez lenne a fontos. Ha Te szépnek látod a göndör hajadat, akkor más is szépnek fogja látni.
Ne akarjatok állandóan divathullámoknak megfelelni, mert annyi féle stílus van, hogy elvesztek a rengetegben. Találjátok meg valahol önmagatokat, Ti magatok legyetek stílusosak, és nem kell a tökéletességre törekedni, mert az úgysem létezik :)
Én Vagyok Az a Lány, Aki Göndörhajú, Kicsit Duci, És Így Vagyok Szép, Így Érzem Jól Magam a Bőrömben.
Nem tudom hogy nézel ki. Lehet, hogy nem is az alakoddal van baj hanem pl. vannak akik az arcvonásaidat nem kedvelik. De ne akarj megfelelni másoknak!
Magadnak próbálj megfelelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!