Semmi mellem nincs. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Semmi mellem nincs. De komolyan mintha lapos lenne de semmit se lehet rajtam fogni... 16 éves lány vagyok.van pasim de ha arra kerül a sor h levegyem a felsőm akkor ha meglátja hogy nincs semmi??mi lesz? :'(2011. dec. 22. 15:44
1/8 anonim válasza:
semmit. vannak olyan melltartók amik a 12-13 éves lányoknak valók akiknek elkezd nőn a melle de még nem nagy . na vegyél olyat és akkor úgy fog tűnni mint ha lenne egy kicsi.
2/8 anonim válasza:
Hát felsőn keresztül is látszik,hogy van mit-e fogni vagy nincs,gondolom észre vette már,ezért szerintem nem fog veled szakítani (gondolom erre gondoltál)
3/8 anonim válasza:
Hány cm vagy és hány kiló? Lehet, hogy azért nincs melled, mert túl sovány vagy, vagy csak későn érő típus. Van olyan ismerősöm akinek 18 éves korára kezdtek nőni a mellei.
4/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
161 cm és 55 kiló. olyan közepes alkatom van..jo alak formás nagy popo..de a mellek? :S áááh.. a barátom már annyira szeretné csókolgatni.de nem lesz mit :'(
2011. dec. 22. 17:58
5/8 A kérdező kommentje:
szégyellem a melleimet!!
2011. dec. 22. 21:00
6/8 anonim válasza:
Vegyél egy vastag piros filcet, s rajzolj nyilakat a mellbimbód irányába. Hát, ha akkor megtalálja a csókolgatni valót. Ha meg nagyra vágyik, ott a popsid.
7/8 anonim válasza:
woah... én is 161cm vagyok és csak 51 kg, de szeretnék 8 kg-ot fogyni... viszont nekem is csak kb annyi mellem van hogy az a-st sem tölti ki (kb 0.75 cm van a melltartó és a "mellem" között) és nekem nem is fog nőni... (genetika ugyebár) de szerintem így is észrevette... úgyhogy nem kell parázni... de hogy érted hogy levedd a felsőd??? csak nem le akarsz vele feküdni 16 évesen???
8/8 A kérdező kommentje:
nem akarok lefeküdni vele! csak petting...de 2 napja levettem és nem szolt semmit..csókolgatott.azt mondta neki olyan vagyok amilyen.tökéletes..kivánja minden porcikám :$
2011. dec. 29. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!