13 éves vagyok, és körülbelül 1 hónapja elkezdtem dohányozni, semmi mellem nincsen még, az összes családtagjaomnak nagy melle van. Attól hogy dohányzom megfog állni a növésbe? és egyáltalán, ha letenném a cigarettát mitől tudni minél gyorsabban nőni?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, a fejlődő szervezetben kárt tesz.
13 évesen meg főleg ne dohányozz! Tudom, hogy menőnek tartod, 15-16 évesen én is így gondoltam, de kinevetnek az utcán, hidd el! Büdös, ráadásul undorító is. :S Van ismerősöm aki 12 éves kora óta (már 10 éve) cigizik és nagyon undorítóan néz ki. Megfogta az ujját a száját a fogát a nikotin, egyszerűen lehetetlen megmaradni mellette, annyira büdös. És igen... nagyon gáz. Huszonéves fejjel gondolva.
Káros a fiatal szervezed fejlődésére, a melledre is hathat.
Nem tudod befolyásolni a növekedését maximum hizással... de hát azt sem te válogatod meg, hogy hova menjenek fel a kilók.
És tudom , hogy a kioktatásomra nem vagy kiváncsi DE hidd el, hogy mi akik egy kicsit idősebbek vagyunk... Titeket kinevetünk és próbálunk jobb belátásra birni mert nekünk már vannak olyan ismerőseink sajnos akiken látjuk a cigaretta hatásait =( . A szüleitekkel meg nagyon elbeszélgetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!