13 éves vagyok, és körülbelül 1 hónapja elkezdtem dohányozni, semmi mellem nincsen még, az összes családtagjaomnak nagy melle van. Attól hogy dohányzom megfog állni a növésbe? és egyáltalán, ha letenném a cigarettát mitől tudni minél gyorsabban nőni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 16:36
11/16 anonim válasza:
Legnagyobb baromsag cigire raszokni. Nekem senki ne mondja hogy elsore elvezte.Biztos nagyon menonek erzed magad.
12/16 anonim válasza:
Sporold ossze a penzt amit cigire koltenel 18 eves korodig, abbol biztos telleni fog mellekre
13/16 anonim válasza:
13 évesen a dohányzás és a melled mérete foglalkoztat. Amikor én voltam 13 még sütibabákatgyűjtöttünk, hova süllyed a világ, te jó ég. Mire lányom születik, addigra már 8 évesen piálni fognak meg pettingelni a gyerekek?
Gyerek vagy még, hagyd a cigit a francba, és a melleiddel még ráérsz foglakozni mert 20 éves korig változnak még szóval van időd. De tény és való a cigaretta károsan befolyásolja a fejlődésed, ha most hozzászoktatd a szervezeted, majd ha le akar szokni felkapsz magadra 20 kilót.
14/16 anonim válasza:
Teljesen egyet értek veled kedves utolsó hozzászóló!
15/16 anonim válasza:
15 éves lány vagyok. kipróbáltam már a cigit. nemrossz.nemjó. de mivel qurvára egészségtelen és gusztustalan hányadék lennék tőle 20 éves koromra ha rászoknék, nekem van annyi eszem hogy nem cigizek! (lehet h nincs igazam és nem pont 20 éves koromra lenék hányás de akkoris!) mi értelme van? asszed ettől menő vagy? én 2 évvel ezelőtt (13 éves koromba) se voltam olyan hülye hogy menőnek tartsam azokat akik cigiznek. a tizenéves bagósok nagyon nagyon nagyon hülyék! nem, nem vagy tőle vagányabb, mert csak az látszik rajtad hogy egy eszetlen divatmajom segg vagy! nem akarlak megbántani, csak így ismeretlenként is segíteni szeretnék abban hogy egészségesebb legyél! és sajnálom de a kérdésedre a választ nemtudom.
16/16 anonim válasza:
14 évesen szoktam rá, bár mondjuk már akkor is volt mellem. Nekem egész 16 éves korom környékéig nőtt még. Most szép nagy.
Ikertesóm és a húgom is dohányoznak-van mellük dettó.
Ne parázz, csináld ami jól esik. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!