Hogy érhetném el hogy így nézzek ki?
2011. dec. 21. 21:47
11/18 anonim válasza:
Jézusom...szerintem ez baromi ijesztő.Nagyon mű.Ne akarj ilyen lenni.
13/18 anonim válasza:
jah, én is sretnék így kinézni, de ahhoz minimum plasztikai műtét kéne, vagy egy nagyobbacska csoda
14/18 anonim válasza:
hát ezt sehogy....
de gondolom te is tudod,h eza lány smink és photo shop nélkül már nem kellt ilyen hatást
viszont az látszik,h neki tényleg gyönyörű arca van
van rajta egy rakás korrektor meg alapozó
arc,száj, szemfesték és szemnagyobbító
de persze,h ha egy bármilyen átlagos lányt kifestenének ugyanígy és photo shoppolnák a képeit nem volna ugyanez a hatás
nyilván látszik,h ennek a lánynak megvannak az adottságai
15/18 anonim válasza:
nem tudom, feltűnt-e de a csaj nagy része photoshop (lásd: ekkora szemei senkinek nincsenek, meg ilyen bőre)! Amúgy púder minden mennyiségben!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
2011. dec. 22. 18:43
18/18 anonim válasza:
A szemei nincsenek photoshoppolva. Ez Dakota Rose, a valóságban is ekkorák a szemei, nézd csak meg a videóit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!