Hogy érhetném el hogy így nézzek ki?
2011. dec. 21. 21:47
1/18 anonim válasza:
Ebben mi a jó? Amúgy hány éves vagy?
2/18 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Szeretnék szép lenni
2011. dec. 21. 21:51
3/18 anonim válasza:
Első vagyok!
Az rendben van, de miért pont így szeretnél kinézni? Nekem például nem tetszik ez a porcelánbaba stílus. Esetleg nem teszel fel vagy küldesz magadról képet? 22F
4/18 A kérdező kommentje:
Nekem viszont tetszik ez a stílus:)) Csak mondjuk én olyan "vámpíros baba" lennék *.*
Képhez nincs bátorságom...
2011. dec. 21. 21:55
5/18 anonim válasza:
Jó hát nem tetszhet mindenkinek ugyanaz:) Miért nincs bátorságod? Esetleg privátban nem küldesz? Nincs semmi hátsó szándékom, csak kíváncsi vagyok:) Meg elmondanám a véleményemet, hátha nem is kell semmit csinálnod, mert eleve szép vagy:P 22F
6/18 A kérdező kommentje:
Ó hát de akkor is:D képet küldeni magamról:D hát olyan fura:D meg kicsit az ember bizalmatlan,ne haragudj hogy ezt mondom!:)
2011. dec. 21. 22:00
7/18 anonim válasza:
Kajak szép :ll én is szeretnék ilyen lenni... félreértések elkerülése végett lányvagyokxd de amugy csak jol van retusálva, egy tonna fehér púder, rózsaszínes pirosító, szájfény, meg esetleg kék kontaklencse és műszempilla. ;) hidd el jobb ez így :DD
8/18 anonim válasza:
Ha őszinte akarok lenni, akkor megértelek:) Sajnos manapság mindenkivel kicsit bizalmatlannak kell lenni:S Amúgy tőlem nem kell egyáltalán tartanod:) De mondom, megértelek.
9/18 A kérdező kommentje:
áááá mind1,sose fogok így kinézni, leszek saját magam azt kész:)
Köszönöm a kedves kommenteket :)
2011. dec. 21. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!