Mit tehetnék? Tudnátok segíteni? 13/l (többi lent)
Persze, a most bevitt kalóriamennyiség eltárolódik egy külön erre szolgáló szervben, aztán amint betöltöd a 30-at, egyben rád megy. xD
Annyi alapja valószínűleg van, hogy ha majd beindulnak a hormonjaid és elkezdesz kifejlődni, akkor könnyen lehet, hogy megváltoznak a dolgok. Gyereknek én is kis gebe voltam, aztán csak nem maradtam olyan, anyám pedig mindig is egy élő ruhafogas-alkat marad. :D
Majd kiderül, te milyen alkat vagy. Azért ha megeszel napi 4000 kalóriát csupa egészségtelen vacakból és nem hízol egy dekát se, érdemes lenne kivizsgálni, hogy nincs-e valami ételallergiád, felszívódási rendellenességed, stb, mert a krónikus soványságból sok más bajod is származhat akár.
Egyik barátnőm is ilyen. Fogadd el, étkezz egészségesen.
De amúgy sokat segített neki hogy elkezdett sportolni, és az izomtól lett feneke meg jobb lába is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!