Pasik! Nektek JOBBAN őszintén melyik test alkat jön be?
első kép: [link]
ez. akin szinte semmit nem lehet fogni,csak szerintem jó rá nézni.
második: [link]
vagy ez. ahol van egy kis pocak,és szép combok.
ŐSZINTE VÁLASZOKAT KÉREK! lányok/fiukat egyaránt.
Az első sem sovány azért, csinos, szerintem sportol is, szép hasa van. A második is csinos szerintem, bár lány vagyok, de nekem van kettő fajta, a kövér, és a csinosan husis. A második, ha te vagy, ne bántásnak vedd, van rajtad egy kis husi, de szerintem ez természetes, és csinos vagy, de van az a fajta, aki EL VAN HÍZVA, pl csak a feneke, mert ő oda hízik, és látszik, hogy túlsúlyos, bár ez általában igénytelenséggel párosul. Szóval szerintem a második is nagyon csinos, igényes, szép, akinek ilyen alakja van, szerintem örökölte, én pl magas vagyok, hosszú lábakkal, viszont a hasamra és körbe arra a részre hízok. Szerintem te picit alacsonyabb lehetsz, így ugyanaz a súly mindenkin máshogy oszlik el, de hangsúlyozom, szerintem nagyon csinos vagy.
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy a fiatalabbak az első típusú lányokat preferálják, a felnőttek, legalábbis felnőttebbek, érettebbek a másodikat?!
1.
Utolsónak igaza van, tényleg én is megfigyeltem :)
DE: a nőknél pedig az figyelhető meg, hogy amilyenek ők, nekik a másik tetszik :) Én például másodikra hasonlítok, de első tetszik jobban, olyan szeretnék lenni inkább.
27/n
Bírom ezeket a manipulatív kérdéseket..
Feltehetted volna úgy is ennyi erővel,hogy 1.kép: aki sportos,feszes,izmos és nincs rajta háj
2. kép hájas has és comb,de legalább nagy amelle
Amúgy az első jobban tetszik nekem,de a másodikkal sincsen gond.
Az első fajta típus nem tetszik, egyetlen előnye, hogy nem vonalzó alakú, van azért ív a derekánál.
A második nem tűnik rossznak, de ebből a szögből nem látszik az, amit az elsőről írtam. Más helyzetben is megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!