Lányok! Hogy képzelnétek el egy ideális pasit? Mind megjelenés-haj viselet, öltözködés, test alkat. Stb?
Nem csak a belső számít ..
Előző te járnál egy ronda kövér szőrös fickóval ?
Mert nem hiszem ..
Én úgy vagyok vele hogy a külső megfog belső ami megtart !
Én szeretem a laza srácokat de egy öltönyös is ugyanúgy bejön .. szóval öltözködésre nekem mindegy .. a haj is mindegy de legyen ápolt !
Én szeretem ha egy férfinak van egykis izma :)
Remélem tudtam segíteni ;)
Nekem a párom az ideális. :-)
Jól öltözködik, lazán,szexin, de ha kell akkor kiöltözik. Eléggé izmos, kockahasú. A haja rövid, de azért mégis bele lehet túrni.
Nem a külső.... de nagyon udvarias, és romantikus , vicces, családias. Nem is tudom hogy lehet ilyen tökéletes , bár néha tőle is megkérdezem :-D
31.N
Nekem nem számít sem az, hogy milyen a frizurája, sem az, hogy hogyan öltözködik, csak legyen valami stílusa és ne legyen igénytelen.
A testalkatra is csak annyi, hogy ne tartozzon az egyik véglethez sem, szóval ne legyen nagyon sovány se, de azért szolídabb alakja legyen egy hordónál.
Persze számít, hogy vonzó legyen, de az öltözködésnél és a frizuránál sokkal fontosabb szempontjaim vannak...
Szerintem vannak olyanok, akiknek nem számít a külső, például nekem sem. És az egyik előttem szólónak mondom, hogy igen, nekem volt egy hordónál is nagyobb alkatú pasim 130 kg, és kopasz volt... vagyis nem egy nő ideál, de megfogott a belsője: okos, udvarias, vicces, és sokáig együtt voltunk...
Szerintem sokkal jobban számít a belső, mint a külső!! Kedves Rye, ha jók a belső tulajdonságaid, akkor bármilyen lánnyal tudsz randizni.
Nekem az jön be ha van rajta egy kis izom(sok sem árt hogy fel tudjon kapni.)Haj:Bele lehessen túrni
Öltözködés:nekem bejön az ing(a kockás inget is bírom.)
Testalkat:NE legyen rajta háj.
Igazából szerintem a HUMOR nagyon fontos hogy lehessen vele viccelődni.Remélem segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!