Fiuk, nektek az öltözködés sokat számit?
Hello! Én 16/f vagyok, és az az igazság, hogy van egy csomó női ruha-darab az újabbak között, amik nem igazán tetszenek, pl.: az az öv a derékon...hát elég vicces, van akinek jól áll, de van akinek se az öv nem ok, és pláne nem a derékon. Az meg, hogy valakin rikító kék vagy egyéb színű ruha van... hát, akinek jól áll, hordja.
Én azt szeretem, ha valaki normálisan öltözködik.
Én ezzel úgy vagyok, hogy pont azt nemszeretem, ha a nő a legutolsó divat szerint öltözködik. Nekem ezek a nők túl egyformák. Jobban szeretem ha az én barátnőm más. Ez nemazt jelenti, hogy legyen az a tipikus kirívó egyéniség, persze hordhat nyugidtan most divatos dolgokat, csak ne vigye túlzásba, hogy a haja színétől, a lábkörme lakkjáig minden az aktuális szerint működik.
Ja és a másik végletet sem szeretem, a tipikus, "én csakazért is kitűnök a többiek közül" fajtát sem, akik mindent magukra aggatnak ami furcsa, csakhogy ne legyenek ugyanolyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!