Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

[link]

elfogadnátok mint barátnő?

2011. dec. 5. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sok a ps:DD
2011. dec. 5. 23:02
 2/11 anonim ***** válasza:
most nemár komolyan külső alapján választasz barátnőt?:DD
2011. dec. 5. 23:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Ő az egyik leghíresebb teltebb alkatú modell...nyugi, ha ilyen alakod van, akkor sem lesz baj, mert az értelmesebb férfiak nemcsak a külsőt nézik.!
2011. dec. 5. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jajj...minden teltebb lány ezzel a modellel nyugtatja magát, h sebaj, ő is duci, mégis milyen jól néz ki. Így kit zavar, ha én is duci vagyok?!

Ezt a nőt stylistok, sminkesek, fodrászok, és még ki tudja milyen divat- és számítógépes szakemberek "tuningolják", hogy jól nézzen ki. Meg persze kell némi adottság is: szép az arca, jó kisugárzása van.

És kétségtelen: baromi jó nőt csinálnak belőle.

Viszont a valóságban önerőből, átlagos anyagiakból, segítség nélkül ez igen keveseknek menne.

Ja, és még valami: [link]

2011. dec. 6. 00:44
 5/11 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsó hozzászólóval, itt minden duci lány ezzel a nővel mentegeti magát és mellé belinkelnek egy 40kg-s szomorú szemű sápadt lányt és még véletlenül sem egy victoria secret modellt például :)
2011. dec. 6. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Ps-el, no meg a rengeteg szakemberrel belőlem is álomszép dundimodellt lehetne varázsolni.

Nekem nem tetszik. Sem vékonyan, sem máshogy.

2011. dec. 6. 16:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem linkeltem mellé egy 40 kg-os nőt. Az arca nekem se tetszik, csak úgy alakra, am ő hány kg lehet???
2011. dec. 6. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Ránézésre azt mondanám, hogy 75. Persze ez függ a magasságától is. (ezt olyan 170 cm-hez mértem)
2011. dec. 6. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Micsoda? 70 kg vagyok 160 centihez és sokkal vékonyabb vagyok, mint a képen lévő - szerintem baromi szexi - nő. Nyugodtan van a képen lévő lány 100 kiló is. Amúgy szerintem is kb. 170 centi lehet.
2011. dec. 7. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom...én, amikor 75 voltam, ilyennek láttam magam. :S

Talán túloztam volna? Lehet, hogy több, de az biztos, hogy magas.

2011. dec. 7. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!