SZerintetek milyen az ideállis női test alkat? (KÉP)
sztem Bódy Szilivis,bár most fogyott,nem arra gondolok,hanem a régebbi testére.
elöl deszka hátul léc,az gáz.
szerintem én nem vagyok elől deszka,hátul léc !!
vagy mi? mert nem értem a válaszodat:(
Am köszi a válaszokat:)de alakra vagyok kiváncsi,amit szerintem legjobban oldalról lehet oldalról lehet kivenni
Ilyen képről nem lehet megmondani.
A lábadból alig látszik valami, a kezeddel takarod a hasadat. Az alakról úgy lehet rendes véleményt mondani, hogy bokától nyakig látni, oldalról és elölről is. Egyébként oldalról pont hogy mindenki vékonyabbnak tűnik.
Az kivehető, hogy nem vagy kövér, de hogy milyenek a formáid arról fogalmam sincs. De csak ismétlem magam, ez egy előnyös póz, valószínű ha én vagy akármelyik másik lány, akinek tök átlagos alakja van feltenne ilyen szemszögből fotózott képét, ugyanezeket a véleményeket kapná "nem látni sokat, de szép". :D
Nem, nem igaz az, hogy oldalról lehet legjobban kivenni. Mondjuk inkább azt, hogy más szemszögből mást lehet látni, csinálj szerintem egy képet szemből is.
Lábadra és popódra tudsz fogyni kicsit, de ha velem lennél én nem erőltetném, ha nem szeretnéd, mert egyébként szépnek hat így elsőre, csak tudod, a tökéletességre való vágy (amit nyilván csak megközelíteni lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!