Sokan kérdezik, hogy hogyan néznek ki, és felraknak magukról egy fotót. (? ) tovább lent
Figyelt kérdés
Tehát felraknak magukról egy fotót, amiről aztán kérnek egy pontozást 10-es skálán. Na most, én még nem láttam 10/10es pontozást, csak 7-8/10 esetleg néha 9/10. Akkor milyen a 10/10es? valaki linkeljen egy 10/10-es kinézetű nőt :D. (nem felháborodásból írtam ki a kérdést, csak kíváncsi vagyok)!2011. dec. 9. 21:59
1/7 anonim válasza:
Azért nem szokás 10-est adni, mert ugye az a legjobb, és azt általában tartogatjuk a legjobbnak, aki vagy eljön, vagy nem, de az ember még így neten sem bánik olyan könnyen a maximális pontszámmal :D
2/7 anonim válasza:
10/10 az a tökéletes. És mivel olyan nem létezik...
4/7 A kérdező kommentje:
mégegy kicsit feljebb :D
2011. dec. 9. 23:19
7/7 laci911 válasza:
szép haj,nagyon szép combok szerintem egyszerűen gyönyörű 10/9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!