Hajhosszabbítás! Honnan lehet tudni, hogy amelyik póthajat felraknak a hajra, honnan származik vagy kié? Melyik a legjobb hajhosszabbító módszer?
Olvastam egy weboldalon, hogy a póthaj akár egy halottól is származhat.Nagyon megrémített, mert milyen fura lehet egy már nem élő ember haját viselni.Régen gondolkoztam a hajhosszabbításon, de ezek után már nem vagyok benne biztos.Mi a véleményetek?Vagy tudtok olyan helyet, ahol tuti élő embernek a haját kapod?
Nagyon megköszönném a válaszokat!
Nekem van pár póthajam. Hőillesztéses eljárással van fetéve, a többi módszerről nem tudok véleményt mondani.
A póthajat a fodrászom Angliából rendeli, eredeti hajbúl van és van benne egy-két múhajszál is, de nagyon jó minőségű.
A kérdésere nem tudok mit írni. pff :S engem nem zavarna, de ez hülyeség, bár nem kizárt, minden lehetséges, hogy halott hajából is készítenek.
De ha ne tudsz arról, honnan és kitől származik nem tök mindegy? Az a lényeg, hogy meg legyél elégedve a végeredménnyel és tetszen az új hajkoronád :)
Én ezzel nem foglalkozok.
L
Igen, lehet hogy hülyeséget kérdeztem:D elnézést érte...csak már annyit minden lehet hallani...azért nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál:)
Akinek van még esetleg tapasztalata vagy ilyesmi, szívesen veszem:)
hááát a Revalid cuccait dicsérik sokan...vitamin, sampon, balzsam:)
hajmosás közben fejbőrmasszírozás egy kicsit serkentheti a növekedést...
póthajon kívül ezek a megoldások léteznek, vagy lehet más is, csak én nem tudok róla:D
vitamin az tuti jó a hajra, szépségvitamin is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!