Miért tartják beképzeltnek azokat akik tudják magukról hogy szépek?
Én sem értem...
Talán irigylik a magabiztosságot...
Engem is mindig lenagyképűznek, ha azt mondom magamra, hogy szép vagyok. Pedig tényleg az vagyok, és teszek is érte, elég sokat. Úgyhogy ha már igényes vagyok magamra, sportolok a jó alakért, teszek a szép bőrért, elég sokat, mert genetikailag elég duci vagyok, és nem is szép a bőröm, akkor had ne rinyáljak már, hogy milyen csúnya vagyok... Manapság mindenki ezt csinálja, és aki nem, azt leegósozzákOo
Én mindig úgy mondtam magamra hogy szépnek tartom magam hogy úgy vezettem be: lehet beképzelt dolognak tűnik de szépnek tartom magam. Nah erre mindig olyan válaszokat kaptam hogy ugyan dehogy vagy beképzelt így igaz :D.
Az emberek sokkal hamarabb elfogadják azt ha vkinek problémája van magával, mert ha magabiztos akkor irigylik és kisebbnek érzik magukat nála ezért hogy a felsőbbrendűséget tartsák egoistának nevezik.
És mint oly sok dolog a szépség relatív... csak ezt sokan elfelejtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!