55 kg 168 cm-hez arányokban az jó? Kövér vagy sovány vagy pont jó?
lehet hogy neked az auschwitzi testalkat jön be, fogadjunk vagy retenetesen kövér vagy, vagy az auschwitzi menekült tökéletes mása vagy.
Nem vagyok kíváncsi az ilyen válaszokra aminek semmi hasznát nem veszem.
Gondolom mindenkinek ilyen kedves és hasznos válaszokat írsz.
Szerintem foglald el magad,menj el sportolni, vagy egyél inkább addig is hasznossá teszed magad.
Minden jót NEKED.
Egy válasz alapján miért skatuláyzol be? Normális testalkat számodra nem létezik? Meg sem fordul a csöpp eszedben? :DD
Ha nem vagy megelégedve magaddal ill. kicsi az önbizalmad, akkor ne itt akarj megerősítést valamint önbizalomnövelést kapni!
Ez az olyan kérdések oldala, ahol azt kérdezheted meg, amire máshol nem kapsz választ! Erre kapnál, nézz bele a tükörbe anyukám...
Nem Én kezdtem a jelzők használatát.
Amugy egy általános kérdés volt.Ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni akkor hülyeségeket inkább ne írj.
Nem kérdeztem auschwitról, annyi volt a kérdésem hogy általában a megadott testalkat jó vagy sem.
Az elötted írónak igaza van mindenkinek magának kell eldöntenie hogy meddig érzi magát jól a börében.Azért tettem fel a kérdést mert kiváncsi voltam hogy a többség erről hogy vélekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!