55 kg 168 cm-hez arányokban az jó? Kövér vagy sovány vagy pont jó?
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 11:18
1/15 anonim válasza:
Szerintem tok jo.....talan meg egy picit sovany is.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Teljesen egyénfüggő... Kérdés rajtad izomból van, vagy zsírból? :) Én egy centivel magasabb vagyok, egy kilóval könyebb, és hízlalnának :)
4/15 anonim válasza:
Én még megkérdezném , hogy hány éves vagy? 20 évesen 168cm és 55 kiló szerintem jó . Bár én ennyi idősen 50 körül voltam , közben szültem 3 gyereket a kilók jöttek -mentek most 55 körül vagyok . Nekem tökéletsen megfelel . Ja és 30 éves vagyok .
6/15 anonim válasza:
Sztem pont jó,mivel így nem kell figyelned h miből mennyit eszel,mert egy pár kiló plusz is még elfér..:)
én a 163centimhez vagyok 55kiló..:)
7/15 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok a kritikus helyeken van rajtam kevés zsir talán, amugy sportoltam, 1 éve már nem járok edzésekre így kicsit elbizonytalanodtam.
Fenék csipő mell nagy a derekam vékony a combom átlagos.
Talán az évek látszanak rajtam, azért bizonytalanodtam el, nem vagyok már 20 éves:))
Köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 15. 12:23
8/15 anonim válasza:
Az a baj,hogy a kilók sokszor nem attól függnek,hogy mennyi a háj rajtad,hanem a csontozatodtól is!Én pl.gyenge csontozatú vagyok,van cicim is,és emiatt mindig azt hitték,nehezebb vagyok,mint amennyi valójában!Mindezektől függetlenül azt gondolom,a 168 cm-vel és 55 kg-val legalább az ideális,de az is lehet,hogy a vékony kategóriába tartozol!Én 162 cm vagyok,és 53-54 kg,de rám is azt mondják néha,hogy vékony vagyok!Szóval aggodalomra semmi ok! :)
10/15 anonim válasza:
AKárhogyi de a tested könnyű...talán egyzéssel a könnyű zsírt súlyos izomra kéne váltani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!