Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mit változtassak a...

Lányok! Mit változtassak a külsőmön, hogy legyen végre barátnőm? (KÉP LENT)

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 27. 10:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elég helyes vagy, mondjuk tényleg mosolyoghatnál, meg én szívesen megnézném a képet a rövidebb hajadról :)
2011. nov. 27. 11:35
 12/30 anonim ***** válasza:

Nos...nemvagy csunya ember meg kell hagyni!

Kezdj valamit a hajadal, menj el egy foraszhoz, am majd megmonja, hogy mi allna jol!

Esetleg elkezhetnel gyurni, hogy ne tunj meg kicsit se punnyatnak!

Legy kicsit macsos, hogy a lany lasson bennem igzalmat!

Jarj el szorakozni, ott nagy a lehetosege annak, hogy talalkozol egy lannyal, aki azutan meg a baratno is lehetne!

Tunj minel erekesebbnek, es ne arulj el minent magadrol mar az elso talalkozasoknal mert uncsi az ha a masikrol tusz mar minent foleg a legelejen!

Ja es ONBIZALOM! kepes vagy ra, akkor meg miert ne ?

2011. nov. 27. 11:43
 13/30 anonim ***** válasza:
még fél óra *.*
2011. nov. 27. 11:55
 14/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon helyes arcod van, ami nekem a legfontosabb külső szempontjából. Az csak jó, hogy levágattad a hajad mert ez valami borzalmas :-)

Nekem ez a felső sem jön be öltözhetnél elegánsabban, nem feltétlen öltöny, de ingek, kardigán, nekem nagyon tetszik egy pasin :)

És persze ami a legfontosabb, az önbizalom és a kisugárzás. Lássák rajtad a csajok hogy jól érzed magad a bőrödben és mosolyogj nagyon sokat :) Ez nagyon fontos.

Járj el a barátaiddal szórakozni, nem feltétlen diszkóra gondolok mert ott nem igen lehet hosszútávra barátnőt találni, de egy nyugis szórakozóhely inkább jobb, pizzériák, stb. Remélem segítettem

19/L

2011. nov. 27. 12:29
 15/30 A kérdező kommentje:

Bocs a 20 perces késésért. Csináltam nektek facebookos, tükörben pózolós képeket :D 23 éves vagyok am.

[link]

[link]

2011. nov. 27. 12:49
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerelmes vagyok beléd, könyörgöm szexeljünk! Mármint ez az első gondolatom...
2011. nov. 27. 12:52
 17/30 anonim ***** válasza:
A hajad még mindig nem tetszik :((
2011. nov. 27. 13:26
 18/30 anonim ***** válasza:
Hát ez a haj sem sokkal jobb.. Az ilyen össze-vissza álló haj, hiába van frissen mosva igénytelen benyomást kelt. Sajnos akinek ilyen haja többet kell vele foglalkoznia vagy rövidebre kell nyírnia még kicsivel hogy ne legyen ilyen bozontos, esetleg hajhab vagy hasonló formázókat kell használni. Az a nyaklánc vagy nem tudom micsoda szintén elég furán néz ki és ha jól látom lehet hogy szemüveges vagy vagy csak előnytelen kép vagy kellene szemüveg, szerintem az pl jól állna.. L/21
2011. nov. 27. 13:29
 19/30 A kérdező kommentje:
Legközelebb kopasz leszek akkor. Úgy nem lesz problémám azzal, hogy milyen a hajam :D
2011. nov. 27. 13:29
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
Lányok komolyan ez jön be nektek?? Ne már!! Hát hót ocsmány, nincs nektek szemetek???
2011. nov. 27. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!