Lányok! Mit változtassak a külsőmön, hogy legyen végre barátnőm? (KÉP LENT)
Nos...nemvagy csunya ember meg kell hagyni!
Kezdj valamit a hajadal, menj el egy foraszhoz, am majd megmonja, hogy mi allna jol!
Esetleg elkezhetnel gyurni, hogy ne tunj meg kicsit se punnyatnak!
Legy kicsit macsos, hogy a lany lasson bennem igzalmat!
Jarj el szorakozni, ott nagy a lehetosege annak, hogy talalkozol egy lannyal, aki azutan meg a baratno is lehetne!
Tunj minel erekesebbnek, es ne arulj el minent magadrol mar az elso talalkozasoknal mert uncsi az ha a masikrol tusz mar minent foleg a legelejen!
Ja es ONBIZALOM! kepes vagy ra, akkor meg miert ne ?
Szerintem nagyon helyes arcod van, ami nekem a legfontosabb külső szempontjából. Az csak jó, hogy levágattad a hajad mert ez valami borzalmas :-)
Nekem ez a felső sem jön be öltözhetnél elegánsabban, nem feltétlen öltöny, de ingek, kardigán, nekem nagyon tetszik egy pasin :)
És persze ami a legfontosabb, az önbizalom és a kisugárzás. Lássák rajtad a csajok hogy jól érzed magad a bőrödben és mosolyogj nagyon sokat :) Ez nagyon fontos.
Járj el a barátaiddal szórakozni, nem feltétlen diszkóra gondolok mert ott nem igen lehet hosszútávra barátnőt találni, de egy nyugis szórakozóhely inkább jobb, pizzériák, stb. Remélem segítettem
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!