Miért csinálja így meg a körmöm?
Szóval az a helyzet,hogy már több mint 1 éve van zselés épített műkörmöm.
Amikor először csináltattam,szörnyű tippes lett,de legalább szépnek láttam.Persze 1-2napon belül leesett az összes,főleg a tippnél tört kettő és egyéb kellemes dolgok voltak.Aztán bementem egy random műkörmöshöz,megkérdezni,hogy rendbe tudná-e hozni.Szerencsére leszedte az összeset és csinált építettet,közben elmondta milyen alapvető hibák voltak az előző körömmel.Már jó ideje hozzá járok(1éve kb),de mindig észreveszem,hogy amint kész a körmöm,olyan mintha már le lenne nőve.Mintha direkt 1-2mm-el feljebbre töltené be az új körmöket.Ennek az a következménye,hogy már a 2.héten hatalmas lenövésem van,hiszen nem a tövébe töltötte,építette be a zselét.
Persze mikor készíti úgy tűnik,mintha a tövébe csinálná.Miért van ez?Ő nem látja,hogy nem a tövétől indul a műkörmöm?Vagy azért jó,hogy minél hamarabb csináltassak nála újat?De 2-3hetente nem tudok járni...
Egyszer elmentem máshoz.Gyönyörű C-íves,körmeim lettek.Nem látszott semmi lenövés,4 hétig gyönyörű volt.Amikor visszamentem ahhoz,akihez már 1éve járok,akkor jól lefikázta,hogy milyen rossz anyagból készült stb...
Najó most már én is beleszólok a beszélgetésbe.
Nekem nem reszel egybe semmit!Sőt csomószor észreveszem,hogy pl lépéseket kihagy mikor csinálja a körmöm.
Utólag nem fertőtlenít,sőt nem is reszel semmit már a kész körmön.Olyan formája lesz,ahogy megcsinálta zselével.
Én szoktam magamnak lereszelni a szélét(mert sokszor éles,vagy látszik hogy nem is szabályos,és a körmöm tetejét is megreszelem mert az is éles,vagy szabálytalan).
Vagy gyakran nem is tolja hátra azt a kis bőrt a körmöm végén.
Igaz,hogy nem is folyik soha mellé a zselé(pl bőrre),de attól még úgy néz ki készen vadiújan a körmöm,mintha már le lenne nőve...
Csomó mindenbe beleköthetnék,mert úgy érzem hiába járok 1 éve,tökéletesen csak akkor tetszett,mikor 1 másikhoz mentem el.Ott szép c ív is volt,nem volt vastag a műköröm sem és tovább is bírta.
Eddig akárhány körmös képet láttam mások körmeiről,sosem látszódott,hogy lenne 1-2milis lenövés,miután kész lett a körmük...
Na meg mindig úgy érzem,mintha túl sok anyagot használna,tényleg erősek a körmeim,nem törnek le stb.
Na mindegy:D Mennyi problémám van,mi????? :D
Igazából örülök,ha akik válaszoltak értenek hozzá,vagy annak ha műkörmösök.Kiváncsi voltam a véleményekre.Köszi mégegyszer mindenkinek aki írt!
Első nap készültek a képek??? :O
Én tegnap voltam műkörmösnél, egyáltalán nem így néznek ki a körmeim, így nekem tényleg kb 1,5-2 hét után szoktak kinézni. Meg miaz, hogy nem reszeli meg a körmöd, hanem te reszelgeted otthon formára? Nem azért, de mennyiért dolgozik ez a nő? R.hadt béna, én a helyedben otthagynám, és keresnék egy jobb műkörmöst.
úristen! Azonnal válts körmöst! Ez így konkrétan fullgáz. az egy dolog, hogy úgy néz ki tényleg, mint egy X hetes lenövés, de se párhuzam, se mosolyvonal, se semmi..
Az meg, hogy fixálás után elmarad nála a formára reszelés, igen nagy szakmai hiba! Aki azt mondja, hogy nem kell formára reszelni, azt abban a pillanatban ott kell hagyni!
Ez a köröm így egy fillért nem ér!
ma 13:16 vagyok.
jézus, 4000?!
Az én körmösöm 2500ért ennél 10x szebbet csinál. Tényleg azonnal válts!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!