Miért csinálja így meg a körmöm?
Szóval az a helyzet,hogy már több mint 1 éve van zselés épített műkörmöm.
Amikor először csináltattam,szörnyű tippes lett,de legalább szépnek láttam.Persze 1-2napon belül leesett az összes,főleg a tippnél tört kettő és egyéb kellemes dolgok voltak.Aztán bementem egy random műkörmöshöz,megkérdezni,hogy rendbe tudná-e hozni.Szerencsére leszedte az összeset és csinált építettet,közben elmondta milyen alapvető hibák voltak az előző körömmel.Már jó ideje hozzá járok(1éve kb),de mindig észreveszem,hogy amint kész a körmöm,olyan mintha már le lenne nőve.Mintha direkt 1-2mm-el feljebbre töltené be az új körmöket.Ennek az a következménye,hogy már a 2.héten hatalmas lenövésem van,hiszen nem a tövébe töltötte,építette be a zselét.
Persze mikor készíti úgy tűnik,mintha a tövébe csinálná.Miért van ez?Ő nem látja,hogy nem a tövétől indul a műkörmöm?Vagy azért jó,hogy minél hamarabb csináltassak nála újat?De 2-3hetente nem tudok járni...
Egyszer elmentem máshoz.Gyönyörű C-íves,körmeim lettek.Nem látszott semmi lenövés,4 hétig gyönyörű volt.Amikor visszamentem ahhoz,akihez már 1éve járok,akkor jól lefikázta,hogy milyen rossz anyagból készült stb...
Köszi a válaszokat!
Akkor igyekszem 3hetente eljárni.
13:15!
ezt az elhalást légyszi részletezd már nekem...érdekelne. Ilyet még nem hallottam.
Egyébként azért hagyunk rést, hogy biztos ne kerüljön bőrre az anyag, így a körömágynál kevesebb esélye van fellevegősödni. hidd el, az sokkal rondább lenne. egyébként meg ha jól reszeli össze, ennek a résnek nem szabadna látszani. jó körmösöd van, de picit figyelhetne jobban. egyébként elég 3-4 hetente töltetni, ha félidőben elmész egy összereszelésre, ami párszáz ft.
Elhal?? A már halott anyagú köröm? :D Gratulálok..
Nem, nem hal el, és nem, nem kell akkora hézag, hogy úgy látszódjon, hogy már le van nőve.
Egy a lényeg, a bőrhöz ne érjen.
Ha a szarupárkány normálisan fel van tolva, normál körömnövekedéssel elég havonta egyszer járni, tehát kb 5 hetente.
A c-ívről pedig annyit, hogy attól, hogy nem látszik, még van az. Sőt, van olyan köröm, ami oldalról teljesen egyenes, mégis van C-ív, csak rejtett c-ív, amit mondjuk tény, hogy kevés körmös tud megcsinálni, mert nem tudják, hogy létezik.
szóval, ha valaki 2-3 hetente jár, az nem saját hibája, mert a köröm nem nő olyan gyorsan, hogy elviselhetetlen legyen a lenövés. Az ideális töltési idő 4-6 hét.
Tényleg elhal a köröm, de természetesen NEM az éllettelem szarurész, hanem a töve - a körmön lévö holdacska az a rész, ami él, ezért tud nöni a köröm. Ha ezt teljesen lefedik, akkor nem tud "lélegezni", és nem tud rendesen nöni.
Éppen ezért nem szabad teljesen végig feltölteni, hanem kell egy kis rést hagyni.
úristenanyámborogass....
Aztán mi van azokkal, akinek pl nincs holdacska! Nekem egyik körmön van, másikon nincs. Ott valszeg nem nő a körmöm, és még meg is öltem teljesen.
Kedves előző! Ez a baromság azért űberel mindet, azt ugye tudod? :D Ha nem lenne ilyen korán, és nem aludna a család még, felröhögtem volna.
Nézz már utána légyszives, hogy mégis, hogy nő az a huncut körmöcske :D
Ajánlom neked tanulmányozásra Székely György, Kéz - és lábápolás, műkörömépítés Elmélete és gyakorlata című szakmai kézikönyv 188. 189. oldalát!
Mondjuk a többit is, ha még ez sem ismered :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!