Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csinálja így meg a körmöm?

Miért csinálja így meg a körmöm?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy már több mint 1 éve van zselés épített műkörmöm.

Amikor először csináltattam,szörnyű tippes lett,de legalább szépnek láttam.Persze 1-2napon belül leesett az összes,főleg a tippnél tört kettő és egyéb kellemes dolgok voltak.Aztán bementem egy random műkörmöshöz,megkérdezni,hogy rendbe tudná-e hozni.Szerencsére leszedte az összeset és csinált építettet,közben elmondta milyen alapvető hibák voltak az előző körömmel.Már jó ideje hozzá járok(1éve kb),de mindig észreveszem,hogy amint kész a körmöm,olyan mintha már le lenne nőve.Mintha direkt 1-2mm-el feljebbre töltené be az új körmöket.Ennek az a következménye,hogy már a 2.héten hatalmas lenövésem van,hiszen nem a tövébe töltötte,építette be a zselét.

Persze mikor készíti úgy tűnik,mintha a tövébe csinálná.Miért van ez?Ő nem látja,hogy nem a tövétől indul a műkörmöm?Vagy azért jó,hogy minél hamarabb csináltassak nála újat?De 2-3hetente nem tudok járni...

Egyszer elmentem máshoz.Gyönyörű C-íves,körmeim lettek.Nem látszott semmi lenövés,4 hétig gyönyörű volt.Amikor visszamentem ahhoz,akihez már 1éve járok,akkor jól lefikázta,hogy milyen rossz anyagból készült stb...

2011. nov. 21. 12:25
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja és 3.héten majdnem félcentis lenövésem van...Szóval mehetnék megint...
2011. nov. 21. 12:26
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Az álladó mükörmösöd csinálja jól - mindenképpen kell egy kis rést hagyni, mert különben elhal a körmöd és nem tudnak mire felépiteni.
2011. nov. 21. 13:15
 3/20 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy gyorsan nö a körmöd. 4 hetesen nekem már majdnem a fele lenö, és az összes barátnöm kb a 3. héten megy újat csináltatni... inkább járj te is gyakrabban, ha 4 hétig húzza, az felénk már rekordot dönt... nem is bírnám addig
2011. nov. 21. 13:40
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor igyekszem 3hetente eljárni.

2011. nov. 21. 14:57
 5/20 anonim ***** válasza:

13:15!

ezt az elhalást légyszi részletezd már nekem...érdekelne. Ilyet még nem hallottam.

Egyébként azért hagyunk rést, hogy biztos ne kerüljön bőrre az anyag, így a körömágynál kevesebb esélye van fellevegősödni. hidd el, az sokkal rondább lenne. egyébként meg ha jól reszeli össze, ennek a résnek nem szabadna látszani. jó körmösöd van, de picit figyelhetne jobban. egyébként elég 3-4 hetente töltetni, ha félidőben elmész egy összereszelésre, ami párszáz ft.

2011. nov. 21. 19:09
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Elhal?? A már halott anyagú köröm? :D Gratulálok..

Nem, nem hal el, és nem, nem kell akkora hézag, hogy úgy látszódjon, hogy már le van nőve.

Egy a lényeg, a bőrhöz ne érjen.

Ha a szarupárkány normálisan fel van tolva, normál körömnövekedéssel elég havonta egyszer járni, tehát kb 5 hetente.

A c-ívről pedig annyit, hogy attól, hogy nem látszik, még van az. Sőt, van olyan köröm, ami oldalról teljesen egyenes, mégis van C-ív, csak rejtett c-ív, amit mondjuk tény, hogy kevés körmös tud megcsinálni, mert nem tudják, hogy létezik.

szóval, ha valaki 2-3 hetente jár, az nem saját hibája, mert a köröm nem nő olyan gyorsan, hogy elviselhetetlen legyen a lenövés. Az ideális töltési idő 4-6 hét.

2011. nov. 21. 22:52
 7/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! lelőtted a poént:) kíváncsi voltam, milyen új h.ülyeség terjed a "műköröm káros hatásairól".XD
2011. nov. 21. 23:30
 8/20 anonim ***** válasza:
30%

Tényleg elhal a köröm, de természetesen NEM az éllettelem szarurész, hanem a töve - a körmön lévö holdacska az a rész, ami él, ezért tud nöni a köröm. Ha ezt teljesen lefedik, akkor nem tud "lélegezni", és nem tud rendesen nöni.

Éppen ezért nem szabad teljesen végig feltölteni, hanem kell egy kis rést hagyni.

2011. nov. 22. 07:30
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

úristenanyámborogass....

Aztán mi van azokkal, akinek pl nincs holdacska! Nekem egyik körmön van, másikon nincs. Ott valszeg nem nő a körmöm, és még meg is öltem teljesen.

Kedves előző! Ez a baromság azért űberel mindet, azt ugye tudod? :D Ha nem lenne ilyen korán, és nem aludna a család még, felröhögtem volna.

Nézz már utána légyszives, hogy mégis, hogy nő az a huncut körmöcske :D

Ajánlom neked tanulmányozásra Székely György, Kéz - és lábápolás, műkörömépítés Elmélete és gyakorlata című szakmai kézikönyv 188. 189. oldalát!

Mondjuk a többit is, ha még ez sem ismered :(

2011. nov. 22. 08:04
 10/20 Joy Turner ***** válasza:
Elhal.... :D Szétröhögtem az agyam. Hallottam már hülyeségeket a műkörömmel kapcsolatban, de ez volt a csúcsbaromság.
2011. nov. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!