Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok,10-ből mennyi? Változta...

Lányok,10-ből mennyi? Változtatnál valamin?

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 20. 21:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

alapvetően nálad nem a külsővel van a baj, nem a külsőn kell változtatni, hanem a személyiségedet kell átalakítani.

a testtartásodból ítélve te egy behódoló típus vagy, 0 önbizalommal, egy halk szavú, visszahúzódó srác

azt tanácsolom neked, hogy kezdeményezz, és ne általánosíts, mint ahogy tetted az előző hozzászólásodban, nem minden qva ilyen, hogy diszkóizom számít stb. ez hülyeség, a testalkat igazából sokadrangú, bár ezt nem úgy értem, hogy egy jó csaj összejönne egy kövér állattal

legfontosabb szerintem a kisugárzás, viselkedés, amivel nálad alapvetően gondok vannak

aztán a 2. szerintem az arc, aztán 3. a pénztárca, legalábbis az én korosztályomban ez a jellemző általánosság persze néha-néha felcserélik a sorrendeket a qvák, de ez csak az én megfigyelésem, 20 fölött már a pénztárca fontosabb lehet

először is kezd azzal, hogy nyitsz a lányok felé, és persze magabiztosan, ez a kulcsa mindennek, hidd el

18f

2011. nov. 21. 20:47
 22/26 anonim ***** válasza:

előző vagyok

az nem baj, hogy szerény vagy, de ne legyél túl halk! amikor beszélsz, magabiztos legyél, és minden témához szólj hozzá

nem kell egy dumagépnek lenni, mert az sem jó!

egyébként pont az ilyen dumagépek általában egy szardarabok

2011. nov. 21. 20:49
 23/26 anonim ***** válasza:

még mindig előző vagyok

végezz testtartás javító gyakorlatokat! keress rá a neten

2011. nov. 21. 20:50
 24/26 anonim ***** válasza:

na szörös melkassal sincs gond csak nem illik a kocka hashoz na meg a testtartás amit már elöttem is irtak

amugy 10/9.5

2011. nov. 21. 20:55
 25/26 A kérdező kommentje:
Teljesen egészseges, normalis testtartásom van, csak a kép sikeresett szerencsétlenre. Amúgy a beszélőkével sincs gond, nem vagyok egy befordult gyerek, de nagy pofajú sem. Határozott és beszédesnek tartom magam, ami lányok szempontjából jelentős, hogy figyelmes és udvarias is vagyok, bár lassacskán úgy érzem lóf*szt nem érek el vele. Egyszerűen csak nem veszem észere hogy kinézet alapján "megnéznének maguknak" a csajok. Pedíg a fejem és megjelenésem is teljesen normális, nem elhanyagolt, átlagos. Viszont nem vagyok ilyen díszbu zi megjelenésű trendi srác.
2011. nov. 21. 22:39
 26/26 anonim ***** válasza:
akkor azzal lesz a gond
2011. nov. 22. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!