11/26 A kérdező kommentje:
Önbizalom hiányos, igen. Folyton az a tapasztalatom, hogy a csajok nagy részének a konditermes, diszkóizmos kb. töredéknyi erőfeszítéssel megszerzett fizikum, meg a siklótestű de mégis izompólóban feszítő gyerekek jönnek be. Ami a legjobb az egészben, hogy ráadásul én nem is járok konditerembe, vasakat sosem emelgettem, csak is sport és atlétika.
2011. nov. 20. 22:07
12/26 A kérdező kommentje:
Meg bevallom, jól esik egy kis motiváció ami az esetleges visszajelzésekből jön, hogy nem fölöslegesen "szenvedek" heti 3-4 alkalommal már több mint 3 éve :)
2011. nov. 20. 22:11
13/26 anonim válasza:
Én abbahagynám az izmosítást már...Ha 185cm vagy,és picivel kevesebb izmod lenne,akkor elfogadnálak!
Szal amin változtatnék:
-testtartás(a kép kedvéért felesleges volt befeszítened a hasad és begörnyesztened a hátad!)
-és szerintem nem érdemes tovább kondiznod,sportolnod,max futni v bicajozni,mert elég pöpec vagy már.
24N
14/26 anonim válasza:
24N utolsó vagyok:
bocsi a konditermes beszólásomért,csak most látom,hogy más sporttal lett ilyen alakod!
Szóval le a kalappal:)))
15/26 anonim válasza:
Nekem sok,túl izmos vagy.Nem bírom az ilyen mértékben látványos kockákat.
Olyan 10/7
16/26 anonim válasza:
10/7 de csak mert nem tetszik a testtartásod
18/26 anonim válasza:
tetszik
remélem nem vagy bányarém.
19L
19/26 anonim válasza:
nekem nagyonnagyonnagyon bejön!!! 10/10
20/26 anonim válasza:
Az arc is fontos tényező,de a test 10/10 egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!