Szerintetek hogy nézek ki? KÉP!
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek rólam? testalkat, stb..2011. nov. 15. 17:35
31/36 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól :) Írj privit, ha akarsz ismerkedni :)
32/36 anonim válasza:
Ja, mert normális komment csak az lehet, ami arról szól, hogy vékony vagy? ;) Először normális hangnemben leírtam, hogy fogyhatnál egy minimálisat, mégsem hatott. Szóval ezért volt a kicsit ingerültebb hangnem. És aki mások véleményét kéri, de csak a sajátjával megegyezőt fogadja el, igenis BUTA LIBA.
33/36 anonim válasza:
Utolsó azért mert nem egyezik a véleményetek a kérdező még nem buta. Nem kell összeroskadnia azért, mert te kövérnek tartod. Jó hogy van önbizalma, és szereti a testét. Tanulhatna jó pár lány tőle! Még csak azt se mondhatod, hogy az egészségére megy az az 1-2 kiló felesleg, ami szerintem jól is áll neki.
34/36 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszolóknak, és a dicséreteket is :)aki azt a "buta libásat" írta nm tudom honnan kellett volna kivennem hogy te voltál az az elozo is, na de mind1, neked is koszi, nem fogok ilyen emberekkel veszekedni! és uccsó neked is kulon koszi! :))
2011. nov. 17. 23:14
35/36 anonim válasza:
Csinos vagy :) Ne törödj a többiekkel....:P
36/36 anonim válasza:
Nincs baj veled. Jó az alakod. A szoknya is izgatóan áll rajtad. Kíváncsi lennék az arcodra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!