Szerintetek hogy nézek ki? KÉP!
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek rólam? testalkat, stb..2011. nov. 15. 17:35
12/36 anonim válasza:
Dehogy vagy duci! :) Szerintem jó alakod van, ezen a második képen jobban látszik. És tök ügyes vagy, hogy lefogytál, én is 80-ról akarok 55-re de az utolsó 5-10 kiló az istennek se megy le :(
14/36 anonim válasza:
kicsit zavaros a tekinteted:D
Alak:szerintem max 5kiló még lemehetne de lehet annyi se kéne.De ha nem fogysz 1 kilót se már akkor is jó az alakod.
15/36 anonim válasza:
Ezek nem tom miért mondják hogy bármi is van rajtad...Semmi felesleg nincs rajtad!Vagyis ami van azt hagyjad,az nem gáz!Ne hallgass rájuk!
16/36 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! hát nem tudom nem is nagyon érdekel mondjuk, hogy ki mit mond, nekem ez így jó éloben mindenki azt mondja hogy bomba alakom van, fogyni bizti nem szeretnék, mert egyesek szerint ígyis "csontváz" vagyok, jah és addig szerintem nincs gond amíg a pasiknak bejovok ;) :)
2011. nov. 15. 20:09
17/36 A kérdező kommentje:
és nem hogy valaki még véletlenul azutolso kommentemet beképzeltnek, onteltnek hiszi :) mert nem az volt vele a szándékom...
2011. nov. 15. 20:12
18/36 anonim válasza:
Én is hasonló alkatú vagyok, 160/53. Bár én mindig 50-55 kiló közt mozogtam, 1 éve elkezdtem tornázni és rájöttem nekem sosem lesz olyan alakom mint egy vékony magas modell lánynak. Nekünk sose lesz olyan vékony derekunk a csontozatunk miatt. Sophia Loren is ezért vetette ki a lengőbordáját. De ennek ellenére utánam fütyülnek az utcán és a pasik többségének tetszem.
26N
19/36 anonim válasza:
Második képen soványabb vagy vagy csak a ruha miatt tűnsz annak?
Am. szép vagy, kár hogy arcot nem mutatsz, 2. képen meg főleg nagyon dögös vagy :)
20/36 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek veled, ez így van! és nem tehetunk róla ha a csíponk nem olyan vékony, az a fo hogy mi jól érezzuk magunkat, és más véleménye nem érdekel :)
2011. nov. 15. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!