Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki? KÉP!

Szerintetek hogy nézek ki? KÉP!

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek rólam? testalkat, stb..
2011. nov. 15. 17:35
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Utolsó koszonom, szerintem elso képen azért tunik másnak az alakom mert csíkosban vagyok és az eleve kovérít, más képet kellett volna feltoltenem, na de mind1 :) Arcot meg azért nem mert, vannak olyanok akik ezzel visszaélnek meg hogy ne ismerjenek meg stb... :)
2011. nov. 15. 21:33
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
löttyedt,pufi
2011. nov. 15. 22:50
 23/36 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagy duci, nem tudom, milyen feleslegről beszélnek itt felettem, én nem látom. Szerintem jól néz ki a hasad is, bár pólón keresztül annyira nem látni, szóval ha raksz fel egy olyan képet, amin rendesen látszik a hasad, akkor az még jobb. Mindenesetre szerintem nagyon jó, nézel ki!
2011. nov. 16. 01:11
 24/36 anonim ***** válasza:
Én nem értem az embereket, miért kellene minden lánynak úgy kinéznie mint egy csontváz?????????? A playboy-os csajok, amik ugyebár az álomnők a férfiaknak mind husisabbak! Nincs mit fogynod, ne legyél pálcika, tökéletes vagy így és grat a fogyáshoz, le a kalappal ellőtted!
2011. nov. 16. 10:18
 25/36 anonim ***** válasza:
72%
Amit látok az jó :D
2011. nov. 16. 14:21
 26/36 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat, mindenkinek ment a lájk! és jól esi az is ha valaki megdícsér, szóval koszi nektek ;)
2011. nov. 16. 15:06
 27/36 A kérdező kommentje:
jah, akk te meg csontváz! Most nem rosszból de ahogy írtál ebbol rád vall a buta liba! Nem tudom mi bajod, hogy ilyen hangnemben írsz nekem, ha vmi nem tetszik akkor ne is írj ide, nem méghogy ilyen buta kommenteket! Figyi szerinted ha egésznap már nem kajálok, akkor még mennyire csokkentsem le a napi étkezést? hm???? ;)
2011. nov. 16. 19:59
 28/36 anonim ***** válasza:

Ne is törődj vele, jól nézel ki, és még jól is öltözködsz.

Ha abba a 2. képen lévő ruhába mész el buliba biztos minden fiú megveszik érted :)

2011. nov. 16. 20:18
 29/36 A kérdező kommentje:
Koszonoom szépen :) :) legalább jó tudni, hogy vannak még olyan emberek is akik normálisan tudnak írni :) :)
2011. nov. 16. 20:58
 30/36 anonim ***** válasza:
Abszolút 10/10, szuperszexis nő!
2011. nov. 16. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!