162 cm,39 kg vagyok. Derekam térfogata 53, csípőmé kb.75, popsimé 79, csuklómé 13 cm. A mellem térfogata 85 cm. Cipőméretem 35ös. Mit szóltok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 14:55
11/13 anonim válasza:
Húú nagyon sovány lehetsz,de ezt nem bántásból,mondom,csak véleményt mondtam.Lehet hogy ilyen alkat vagy,vagy nagyon vékonyak a csontjaid.Mindig ilyen alkat voltál vagy lefogytál?Én sem, vagyok egy dundi alkat,de hozzád képest tehénnek tűnök :) nekem a derekam 59cm,a csípőm:77,fenék :81 mellem:79 :( csukló: ,a lábam hatalmas:39-40 es cípőméretr.165 cm és 47kg lány vagyok.Szerintem picit próbálj hízni.
12/13 anonim válasza:
Ja bocs lemaradt hogy csukló:13 cm
13/13 anonim válasza:
wow szerintem csini lehetsz legalábbis nekem tetszik az extra vékonyság jó magam és hasonló vok csak én magas vok naon
176cm és 45kiló a méreteim pedig derekam:60 csípőm: 84 a mellem pedig 83
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!