Kover vagyok? (fotok vannak)
2011. nov. 12. 22:23
12/22 anonim válasza:
Dehogy vagy, jó alakod van. :DD
14/22 anonim válasza:
nem vagy az. ha viszont zavar a hasad, fogd vissza kicsit a nassolást, mozogj többet, már annyitól el fog tűnni.
19L
15/22 anonim válasza:
Kövér egyáltalán nem vagy,de a hasadról kicsit fogyhatnál.
16/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
Bocsi másodiknak ezt akartam!
18/22 anonim válasza:
Még csak annyit szeretnék mondani,ha annyi kiló lennél,mint anyukád,nem is szerepelnél a táblázaton. Kérlek fogadd el magad,tudom milyen ez a betegség!
19/22 anonim válasza:
Oldalról nem, de szemből van egy kicsi deréktájon. Azzal, hogy felüléses, haspréses dolgokat csinálsz, nem fogsz lefogyni. Ilyen nincs, akárki, akármit mond. Egyél kevesebb zsíros dolgot (nem koplalás!) viszont több gyümölcsöt, stb. Kicsit kocogj amikor van időd (egy héten többször csak be lehet iktatni:) és el fog tűnni az, ami nem tetszik.
20/22 anonim válasza:
23 évesen tudhatnád, milyen a kövér testalkat. Neked teljesen átlagos testalkatod van, szexi és formás, bár látszik, hogy nem nagyon mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!