Szerintetek lanyok meik pasi jobb. ameik kondizik es feszes tesu. Vagy ameik atlagos sovagy vagy kover? Szerintetek meik a jobb?
Nemcsak a kondizástól, hanem rendes sportolástól is lehet izmos valaki. És a kettő között gyakran igen nagy különbségek vannak.
Egyébként személy szerintem az átmeneteket kedvelem. Szeretem ha egy pasinak szép szélesek és formásak a vállai, és úgy összességében izmos, de nem az a 'kigyúrt' fajta. És ha van egy kis pocija (nem hájas, és nem hatalmas sörhas), az kifejezetten előny nálam.
Miért nem lehet normálisan kiírni a kérdést? Melyik és nem meik....Azért ennyire ne legyél már lusta.
A kérdésedre válaszolva, legyen izmos. Nem kell túlzásokba esni, de én szeretem a nagyobb darab férfiakat.
Számomra a legkevésbé vonzóak a nagyon sovány fiúk. Egyik ismerősöm 180 cm és 62 kg. Amúgy jár edzőterembe, szálkás teste van, de minden ruha lóg rajta és még a legvékonyabb lányok is kétszer szélesebbnek tűnnek nála. Ennél még a mackósabb, ducibb férfiak is sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!