66 kg es 170 cm magas az milyen? Marmint kover? Vagy milyen?
Figyelt kérdés
-lány vagyok-2009. máj. 8. 13:18
1/38 anonim válasza:
Én is 66 vagyok és 180 centi, és én vékony vagyok. Szóval szerintem neked pont jó lehet az arány :)
De ne a kilókon görcsölj, hanem az alakodon, mert ha arányos vagy és jó kondiban is vagy, akkor igazán tök mindegy, hogy mennyit mutat a mérleg.
2/38 A kérdező kommentje:
hath nalam ugy van,hogy a derekam csinos,csak kicsi van..inkabb a combom ami kicsit nagy..na meg a fenekem..de ami a baj hogy a fenekemrol nem nagyon megy le..csaladi vonas..szeles derek..stb
2009. máj. 8. 13:23
3/38 anonim válasza:
Nekem pont ugyanilyenek az adataim és rengetegen mondták rám hogy jól nézek ki, ne fogyjak stb.. Ha arányosan megy szét jól tud kinézni. :)
4/38 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális vagy!!! Én 67kg és 170cm vagyok és ráadásul kis mellekkel, de nem érzem magam nagyon kövérnek. Sőt a bmi teszt szerint teljesen egészséges. Az a lényeg, hogy elfogadd magad. Ha mozogsz és fitt vagy semmi baj nincs. De ha esetleg fogyókúrán járna az eszed akkor se fogyj le 60 alá, mert ennél a magasságnál az már gebe.
6/38 anonim válasza:
vagyis inkább túlsúlyos, bár ezt így nehéz megmondani, inkább látni kellene..., de a testömegindex szerint normális kategóriában vagy.
9/38 anonim válasza:
komolyan írjuk :D, de ha akarod gyengéden a füledbe súgom, ezen már ne múljon.
10/38 anonim válasza:
De egyébként ahogy mondtam fentebb, ez tényleg sok mindentől függ, mert első rámondásra szerintem sok a 66kg a 170 centihez, de lehet erős csontozatú vagy, vagy izmos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!