66 kg es 170 cm magas az milyen? Marmint kover? Vagy milyen?
21/38 A kérdező kommentje:
nah kosz a "kedves valaszokat" eggyesektol
amugy tornazok itthon..
alig eszek valamit,es megis ilyen vagyok..
na megprobalok valtoztatni ezeken :)
koszi a valaszokat :)
22/38 A kérdező kommentje:
ja es a csontjaimrol annyit,hogy azok vastagak..vagyis..gondolom ertitek :)
en nem erzem magam kovernek,csak van rajtam egy kis plussz..
Kedves kérdező,
163 centi vagyok, 55 kiló. A derekamat bárki megirigyelhetné, a csípőm pedig családilag széles. Vastag csontjaim vannak, mint minden családtagomnak. Évekig kínoztam a fenekemet, mert le akartam fogyni, de nem sikerült. Annyit tehetsz, hogy feszesíted a fenekedet és a combodat, és figyelsz az étrendedre (ne koplalj, mert semmit sem érsz el vele). És tornázz, az jó.
2009. máj. 9. 12:22
nekem nagyon bejonnel
izlesek es pofonok van aki kovernek tart es van aki sovanynak ne figyeld az emberek mit mondanak ha te jol erzed igy magadot akkor ne vedd szamba mit mondanak az emberek rolad
24 fiu
2009. máj. 9. 20:16
25/38 anonim válasza:
Nincs is rondább annál ha egy nőnek nincs szép kerek formás popója, ne fogyasszátok agyon magatokat lányok, csak érezzétek jól magatokat a bőrötökben, és lehetőleg kevés zsír, több izom! :)
2009. máj. 12. 09:58
koszonom h le pontoztatok
24 fiu
2009. máj. 12. 10:43
27/38 anonim válasza:
úristen.
dehogy vagy kövér
70 kg-ig normális.
2009. máj. 12. 13:16
Kicsit zsíros, de attól is függ milyen arányban oszlik el.
2009. máj. 12. 22:35
29/38 dodi1881 válasza:
Szia:Szerintem egyáltalán nem vagy kövér a BMI testtömeg index kalkulátor szerint sem fogynod, sem híznod nem kell, ideális a testsúlyod. Ne foglalkozz azokkal akik kövérnek mondanak, mert nem vagy az.A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb.Csak sportolj és étkezz továbbra is megfelelően, akkor nem is fogsz meghízni.Még ha 70 kg.-os lennél akkor sem kéne kétségbe esned, mert még akkor is a normális tartományba esnél.www.hazipatika.com itt utána nézhetsz, ha érdekel.
2009. máj. 15. 09:42
30/38 dodi1881 válasza:
Olvastam a válaszokban, olyat, hogy valaki nálad 10cm magasabb,és 6 kg-al könnyebb.Tehát 180Cm és 60 kg .Ennek az egyénnek a normál határnál jóval alacsonyabb a testömegindexe ,a betegségek kockázata magasabb mint a normális testtömegű embereknek.Egy 180 cm. magas nőnek aki elmúlt 18 éves 72 kg. az ideális testsúly.Tehát aki ilyen pálcika ember annak ne hidd el , hogy kövér vagy.
2009. máj. 15. 09:51
Kapcsolódó kérdések: