66 kg es 170 cm magas az milyen? Marmint kover? Vagy milyen?
Hat ha nem erzed magad kovernek akkor semmi baj!! az a lenyeg amit a tukorbe latsz .. mert van akinek pl nehez a csontja.. amugy en 170 centis lany vagyok es 60 kilo.. nekem is azt mondjak hogy cisnos vagyok de attol meg jovohettol megyek fittnesre..
de szerintem jo vagy igy :>
Es a fiuknak bejonnek a szelescsipoju lanyok :>
puszii`
Simán kövér vagy.
Majdnem 10 centivel vagyok magasabb nálad és 6 kilóval könnyebb.
Dagadék...
Ilyen idióta kérdéseket.....
Ahelyett h növesztenéd a segged a számítógép előtt és ilyen baromságokat kérdeznél, menjél sportolni!!!!
kedves előttem válaszoló!
sztem te meg már a gebe kategóriába tartozol. beképzelt liba.
ma 14:40
Na ilyen az, amikor valaki túl buta ahhoz, hogy értse az iróniát...
Kedves 14:35-ös, ha 180 cm vagy és 60 kg, akkor tényleg nagyon gebe vagy!Ideje lenne elkezdeni tenni valamit mások piszkálása helyett!
Kedves kérdező, szerintem sem vagy kövér,amit a mérleg mutat az sok mindenből adódik, tényleg lehet, hogy vastagabbak a csontjaid.Ha jól érzed magad, akkor ne is foglalkozz mással!:)Ha nem, akkor is egy kis sport segíthet, de szerintem biztos nem kéne fogyóznod!:)
Őszintén szólva egy pici felesleg lehet rajtad, de én csak magamból indulok ki(168 cm, 57kg. pici hasam van:()
De ez testalkattól is nagyon függ. Otthon ha csinálsz comb meg fenékformáló gyakorlatokat az sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!