66 kg es 170 cm magas az milyen? Marmint kover? Vagy milyen?
Itt anorexiások válaszolnak???
Mi az hogy kövér???? Nem vagy kövér fölleg ha nagyobbak a melleid. Na meg aki írta hogy 5 centiméterrel magasabb vagyis 175 cm 61 kiló és azt írta van rajta túlsúly, na ott vannak gondok egy 175 cm es csaj szerintem simán lehet 61 kiló!!!!!! én 174 vagyok és 56 kiló de ez meg vékonynak számít....
Hello!
Nehogy hallgass azokra a felhasználókra, akik azt mondták, hogy a 66kg-170cm kövér. Hol élünk?
Ez egy nagyon ideális tömeg, hogy a BMI szerint fogalmazzak,"Önnek sem fogyásra, sem hízásra nincs szüksége!" Ehhez a tömeghez még gratulált is a kalkulátor!
Ha valami mégis zavar, azok közül, amiket említettél, akkor normális étrend mellett érdemes csak arra területre hatásos tornába kezdeni, s lassan, évek alatt a kívánt formára alakítani. A te esetedben semmiképp nem ajánlanék gyors fogyókúrát vagy gyors eredményt váró tornát.
A tömegedhez gratulálva,üdv, Balázs.
Koszi szepen a valaszokat:)
amugy 17 eves lany vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!