Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szörnyű az alakom...

Nagyon szörnyű az alakom ebben a ruhában?

Figyelt kérdés

Illetve milyen a ruha? Muszáj volt már valami elegáns dolgot venni, a ruha tetszik, de rajtam elég bénán áll:( Tudom, hogy nincs valami jó alakom, de ez van. Ti elmennétek így valahova?

[link]

[link]

[link]

[link]

Ja, és a harisnyát ne nézzétek, csak felkaptam valamit.

2011. nov. 9. 14:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Több szempontból is remek választás ez a ruha:

1. Először is, előnyös számodra a fazon és a szín is.

2. Most marha divatos, szóval, ha trendkövető vagy jól választottál!

3. Klasszikus fazon, igazi kis szolid fekete, amit eszméletlen sok módon variálhatsz más darabokkal és kiegészítőkkel! Lehetsz benne szűzies, elegáns és dögös is ha pl. piros körömcipővel és blézerrel párosítod! Mindenképp kell a szekrénybe!!

Egy valami furcsa csak! Van rajtad melltartó? Mert ha nincs, szerintem mindenképp vegyél alá, mert jobban összetart és így felül is csinibb leszel, ha viszont van rajtad, akkor szerintem nem neked valót hordasz! Erre érdemes figyelni, mert sokat jelent!

Amúgy nemrégen én is beszereztem egy hasonlót, csak "skater" aljú fazonban és koral színben. :)

26/Nő

2011. nov. 9. 16:38
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

fúú kérdező, amúgy én nem tenném fel magam ide. Most komolyan érdekel téged pár kis buta kislány véleménye, akik általában cska annyit írnak "undi, bocsi", meg "juj ocsmány" vagy hogy "de kövér vagy". Vagy azért írják, mert full irigyek, vagy csak szumplán rosszindulatúak és kihasználják az ilyen kis bizonytalan kérdezőket hogy még több összezavarodott, önbizalom hiányos ember vegye őket körül az ő javukra!

Ki ne találd, hogy van rajtad 10 kiló plusz! Max 3 kiló, de az sem olyan vészes, nyugi!

2011. nov. 9. 16:45
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
nahh jó de azért egy kis fogyózás tényleg rá férne jahh meg( a karodról a szőrt elkezdhetnéd epilálni vagy valami mert kicsit férfias) de amugy a ruha egész szép
2011. nov. 9. 16:48
 14/19 A kérdező kommentje:
50 kg vagyok amúgy. Annyira nem látom magam kívülről, úgyhogy fogalmam sincs, hogy hogy áll.
2011. nov. 9. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát aki szerint ez a lány kövér, az komoly testképzavarokkal küzd.

Persze lehetne kicsit izomra menni, a karodon látszik, de ha valaki alacsony, annak sose lesz olyan alkata, mint heidi klumnak.

A ruha... hát szódával elmegy, ha nincs más, de nem a legjobb választás. Nagyon látszik, hogy nem jó a méret, eláll mindenhol tényleg. :S Be kéne szűkíteni kicsit.

A karod tényleg nem az igazi, tehát vegyél fel egy csinos bolerót, vagy blézert.

Meg nekem az az öv nagyon szúrja a szemem. Vagy vedd le, vagy keress egy vastagabbat (bár kevés illene a ruhához).

Húzz egy jó magas cipőt, az nyújtja az alakot.

2011. nov. 9. 17:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Tényleg 50 vagyok, tegnap mértem. Nem szoktam hazudozni.
2011. nov. 9. 17:31
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen ruhákhoz az ilyen öv illik, aki nem tudja, ezer helyen utána nézhet...
2011. nov. 9. 17:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nem áll jól,nem is rosszul csak nem az igazi..:D
2011. nov. 10. 10:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Felveheted nyugodtan, de legközelebb, ha alkalmi ruhát veszel, akkor olyat nézzél, ami derékban vágott és onnantól bővül, a felső része pedig legyen kicsit jobban kivágva. Pl. Ilyesmit: [link]
2011. nov. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!