Mitől van narancsbőröm?
Kérdező ugyanez van velem is.
És nem hiszem, hogy örököltem, mert anyukámnak egy deka sincs, de nagymamámnak se, egyiknek se volt, soha.
Jó kérdés...
Azt vettem észre, hogy a mi generációnk sokkal narancsbőrösebb. Nyáron párszor figyeltem a shortos lányokat, és alig láttam olyat, akin nem volt narancsbőr.
Én rendszeresen mozgok és egészségesen táplálkozom, mégis narancsbőrös vagyok még a karomon is, de szerencsére csak akkor szembetűnő, ha ujjamat végighúzom rajta erősen, vagy valami ilyesmi erőhatás éri.
De képzeld, tavaly láttam a strandon egy csajszit, aki ránézésre 80-90 kg lehetett, és egy pici narancsbőr sem volt rajta. :) Irigylem.
persze, hogy a mi generációnk sokkal narancsbőrösebb...csak gondoljatok bele....minden kencébe méreganyag lényegében....a kajákba ugyszintén (még a zöldség/gyümölcs is génkezelt jobbára...) meg ami a levegőben is van....nem csodálkozom....nehéz egészségesen táplálkozni is manapság..mert sokszor a bio sem bio..max ha te termeszted....de akkor is kénytelen vagy különböző vegyszereket használni, különben eltüntetik a férgek és a bogakart (kártevők....) a termést....úgyhogy..ne is lepődjetek meg:S:S:S:S:S én személy szerint gyülölöm....
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!