Mit tegyek hogy elmúljon a narancsbőröm?
Szauna, infraszauna állítólag jó rá
IGyál zöld teát, éhgyomorra-ekkor méregtelenít és vízhajtó hatású.
Masszírozd a zuhany alatt a narancsbőrös területet.
Meleg-hideg váltakozózuhany
Egyél C- E vitaminban gazdag ételeket. Pl a paradicsom, eper, saláta, káposzta- ezek nagyon jó rá.
Kerüld el a fehér lisztből készült kenyeret, vegyél helyette teljes kiörlésűt.
És kerüld a chipset, csokit, sütiket, helyette próbálj meg minél egészségesebben étkezni. És 7 óra után már ne egyél semmit.
70 ml/testsúly kg tiszta víz naponta, minden nap futok, és Dr. Kelen Fitness Figure anticellulitisz krémmel kenem.
Nekem ez nagyon látványosan segített, nem mondom, hogy teljesen kisimultam, de nagyon közelről kell nézni, hogy találjunk valamit. :)
21L
Ja és a zöld teát ízesítés, cukor nélkül kell inni.
Én is így iszom, egy kicsit keserű de csak egy nagyon kicsit, kilehet bírni.
:)
És a Dr Kelen féle krémet azt én is hallottam, hogy jó rá. Lehet venni is fogok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__2..
Ezt olvasd el
De szerintem , ha keveset iszik belőle az ember és mindennap pl egy kis kávés csészényit azzal nem hiszem,hogy olyan sokat ártana vele.
Ha már 1,5 L iszik valaki mindennap akkor érdemes elgondolkodni, hogy mikor kéne abbahagyni.
A japánok meg kínaiak szinte mindig isznak belőle, szóval csak a mennyiségétől függ.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:36
Ezért írtam azt, hogy HOSSZÚTÁVON és SOKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!