Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy elmúljon a...

Mit tegyek hogy elmúljon a narancsbőröm?

Figyelt kérdés
Valakinek valami bevált tippje van erre? A krémek, teák mennyit érnek? Én futok heti 4szer, és egy nap megiszok kb. 2 liter vizet. Nem vészes narancsbőr mert nem vagyok dagi, 168 cm/65 kg. Most fogyózok és szeretném ha a narancsbőr is eltűnne. Tudom hogy nagyon makacs, ezért kérném az olyanok segítségét, akiknek esetleg már sikerült eltüntetniük. Köszönöm szépen a válaszokat! 21/L
2011. máj. 20. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Szauna, infraszauna állítólag jó rá

IGyál zöld teát, éhgyomorra-ekkor méregtelenít és vízhajtó hatású.

Masszírozd a zuhany alatt a narancsbőrös területet.

Meleg-hideg váltakozózuhany

Egyél C- E vitaminban gazdag ételeket. Pl a paradicsom, eper, saláta, káposzta- ezek nagyon jó rá.

Kerüld el a fehér lisztből készült kenyeret, vegyél helyette teljes kiörlésűt.

És kerüld a chipset, csokit, sütiket, helyette próbálj meg minél egészségesebben étkezni. És 7 óra után már ne egyél semmit.

2011. máj. 20. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-) Oda fogok figyelni, a zöld teát már mástól is hallottam, van is itthon, úgyhogy holnap elkezdem iszogatni:-)
2011. máj. 20. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

70 ml/testsúly kg tiszta víz naponta, minden nap futok, és Dr. Kelen Fitness Figure anticellulitisz krémmel kenem.

Nekem ez nagyon látványosan segített, nem mondom, hogy teljesen kisimultam, de nagyon közelről kell nézni, hogy találjunk valamit. :)

21L

2011. máj. 20. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a zöld teát ízesítés, cukor nélkül kell inni.

Én is így iszom, egy kicsit keserű de csak egy nagyon kicsit, kilehet bírni.

:)

És a Dr Kelen féle krémet azt én is hallottam, hogy jó rá. Lehet venni is fogok.

2011. máj. 20. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat! Én is ízesítés nélkül gondoltam:) Különben semmit nem ér az egész:) Ki fogom próbálni azt a krémet én is:) Köszönöm mégegyszer!
2011. máj. 20. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
De ne igyál a zöld teából hosszútávon sokat, mert kikészíti a szívet.
2011. máj. 20. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__2..

Ezt olvasd el

De szerintem , ha keveset iszik belőle az ember és mindennap pl egy kis kávés csészényit azzal nem hiszem,hogy olyan sokat ártana vele.

Ha már 1,5 L iszik valaki mindennap akkor érdemes elgondolkodni, hogy mikor kéne abbahagyni.

A japánok meg kínaiak szinte mindig isznak belőle, szóval csak a mennyiségétől függ.

2011. máj. 20. 20:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! Elolvasom:-)
2011. máj. 20. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:36

Ezért írtam azt, hogy HOSSZÚTÁVON és SOKAT.

2011. máj. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!